Ik schenk je een glimlach

Relatiegeschenken

Dat is het waardevolle gevoel wat u terugkrijgt als u een met zorg gekozen geschenk aan een dierbare relatie overhandigt. Een persoonlijk gebaar om een moment te bekrachtigen, een blijk van waardering uit te drukken of een verbinding te verdiepen.

Edelstenen kunnen op vele manier als persoonlijk geschenk ingezet worden. Denk aan een universeel symbool voor het uitdrukken van de kernwaarden van uw organisatie, als eyecatcher in uw kantoor of ontvangstruimte, als symbool voor duurzaamheidsbeleid of als een relatie of jubileumgeschenk. De oeroude betekenis is in vele culturen ongewijzigd gebleven. Hierdoor kunnen stenen communicatie tussen culturen verstevigen en op diepe wijze mensen verbinden.

Edelstenen worden eeuwenlang gevormd door de elementen van de natuur. Dit geeft een ongekende, diepe schoonheid in het aanzien van ieder uniek stuk dat zich aan ons openbaart. Power of People biedt in deze catalogus een selectie van edelsteen producten en voorziet deze graag van uw eigen persoonlijke boodschap die u wilt overdragen.

Bekijk hier de online brochure