Agenda

Opleiding - Kennis van Kristallen - start winter 2025

Ruim 22 jaar leef en werk ik intensief met edelstenen en mineralen. Mijn roots in Twente brachten me ruim 10 jaar iedere donderdag en zaterdag naar ‘het stenenwinkeltje in Delden’, waar ik van mijn wijlen vriend en mentor alles over kosmische waarheid, energie, focus, Liefde, heling en de boodschap en krachtige werking van kristallen heb geleerd. De afgelopen 10 jaar heb ik dit overgedragen tijdens mijn coaching sessies en communicatie trajecten en ook door op zaterdagen de deur open te zetten van mijn eigen stenenwinkeltje in de vesting.

Het is tijd. ‘Het is tijd voor de volgende stap’, hoor ik telkens door mijn gedachten gaan. En het voelt ook zo. Het is tijd om deze universele kennis te delen nu vele mensen ontwaken en met hun inzichten en talenten waarde willen toevoegen; eerst aan zichzelf, dan aan een ander, en vervolgens aan de maatschappij.

Dit korte online maar zeker persoonlijke opleidingstraject past bij bewuste mensen, coaches, therapeuten en een ieder die open staat om de boodschap van kristallen te gaan lezen, begrijpen en te integreren met het ontwikkelen van Kosmisch (Goddelijk) bewustzijn.

Deel 1: 7 lesdelen van 3 uur. De tussenliggende weken iedere week een vragenuur per Zoom. Schriftelijke hand-out en drie basiskristallen per les. Investering € 875,- excl. btw als je factuur wilt of € 125,- per keer als je prive deelneemt. Er komen meerdere delen. Data volgt.

Wil je hier meer informatie over? Stuur dan een mail naar Ellen@signedbynature.nl , maak een online afspraak of bel even met Ellen.

Lezing Ik Ben Jou Ook

Te boeken op elke geschikte datum i.o

Een voordracht van de gedichten uit de kunstbundel Ik Ben Jou Ook, die allen de transformatie in zich dragen van angst naar Liefde. De weg van het hoofd naar het Hart. Een pad wat wij allemaal lopen, ieder op zijn eigen unieke manier.

Deze voordracht is een combinatie van het persoonlijke verhaal van Ellen die de gedichten hebben doen ontstaan. En de artistieke invulling die Anneke daaraan heeft gegeven door de tijdloze gedichten zonder een achtergrondverhaal te interpreteren en te vertalen naar visuele kunstwerken.

Neem contact op voor meer informatie.

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief