Agenda

Coach the Coach – Taster sessie Flow in jouw praktijk!

Op afspraak – bel me als je interesse hebt!

Een impressie en uitleg over de inhoud van de Coach the Coach training. Tijdens deze tastersessie van een uur geef ik je alvast een indruk van het programma. Onder het genot van een kop thee hoor ik ook graag waar jouw leerdoelen liggen en waarom jij interesse hebt in deze training. Deze Taster sessies vindt plaats in mijn winkel.

We leven op Aarde maar we reiken naar een Kosmisch bewustzijn. Ervaar hoe jij je in alle vrijheid gefocust kunt ontwikkelen, door het delen van jouw kennis en met inzet van jouw talenten. Leer flow te genereren in jouw eigen onderneming, oftewel zelfstandig ondernemen in de huidige tijdsgeest.

In de Coach the Coach training worden kristallen als boodschappers en bondgenoten ingezet. Zij laten metaforisch zien waar het voor jou gaat stromen.

Voor meer informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar Ellen@signedbynature.nl

Voor meer informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar Ellen@signedbynature.nl

Opleiding - Kennis van Kristallen - start januari 2024

Ruim 22 jaar leef en werk ik intensief met edelstenen en mineralen. Mijn roots in Twente brachten me ruim 10 jaar iedere donderdag en zaterdag naar ‘het stenenwinkeltje in Delden’, waar ik van mijn wijlen vriend en mentor alles over kosmische waarheid, energie, focus, Liefde, heling en de boodschap en krachtige werking van kristallen heb geleerd. De afgelopen 10 jaar heb ik dit overgedragen tijdens mijn coaching sessies en communicatie trajecten en ook door op zaterdagen de deur open te zetten van mijn eigen stenenwinkeltje in de vesting.

Het is tijd. ‘Het is tijd voor de volgende stap’, hoor ik telkens door mijn gedachten gaan. En het voelt ook zo. Het is tijd om deze universele kennis te delen nu vele mensen ontwaken en met hun inzichten en talenten waarde willen toevoegen; eerst aan zichzelf, dan aan een ander, en vervolgens aan de maatschappij.

Achter de schermen werk ik aan een opleidingstraject voor bewuste mensen, coaches, therapeuten en een ieder die open staat om de boodschap van kristallen te gaan lezen, begrijpen en te integreren met het ontwikkelen van Kosmisch (Goddelijk) bewustzijn.

Deel 1: 7 lesdelen van 3 uur. Data 2024 volgen zsm. Investering 875,- excl. btw als je factuur wilt of 125,- per keer als je prive deelneemt. Er komen meerdere delen.

Wil je hier meer informatie over of op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar Ellen@signedbynature.nl of kom op zaterdag langs in de winkel.

Lezing Ik Ben Jou Ook

Te boeken op elke geschikte datum i.o

Een voordracht van de gedichten uit de kunstbundel Ik Ben Jou Ook, die allen de transformatie in zich dragen van angst naar Liefde. De weg van het hoofd naar het Hart. Een pad wat wij allemaal lopen, ieder op zijn eigen unieke manier.

Deze voordracht is een combinatie van het persoonlijke verhaal van Ellen die de gedichten hebben doen ontstaan. En de artistieke invulling die Anneke daaraan heeft gegeven door de tijdloze gedichten zonder een achtergrondverhaal te interpreteren en te vertalen naar visuele kunstwerken.

Neem contact op voor meer informatie.

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief