Agenda

Coach the Coach – Taster sessie Flow in jouw praktijk!

Zaterdag 19 Maart, Zaterdag 2 April, elk moment tussen 11 – 17 u

Een impressie en uitleg over de inhoud van de Coach the Coach training. Tijdens deze tastersessie geef ik je alvast een indruk van het programma. Onder het genot van een kop thee hoor ik ook graag waar jouw leerdoelen liggen en waarom jij interesse hebt in deze cursus. Deze Taster sessies organiseer ik regelmatig en vindt plaats in mijn winkel. Je kunt kunt gewoon tijdens de aangegeven tijden binnenlopen. Heb je liever een ander moment, stuur dan even een mailtje en we plannen een afspraak.

Voor meer informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar Ellen@signedbynature.nl

Voor meer informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar Ellen@signedbynature.nl

Persoonlijk leiderschap - Masterclass

Vrijdag 20 Mei, 11.30 – 13.00 u, online

Een online Masterclass over persoonlijke groei in bewustzijn en leiderschap.

Onze samenleving zit in een versnelde evolutie. Dit heeft invloed op alle mensen, jouzelf, je collega’s en ook op jouw klanten. Het heeft niets met de omvang van je bedrijf te maken, wel met je bewustzijn.

Ondernemerschap van nu past in een structuur van co-creatie en zelfsturing, veelal online en op afstand gestuurd. Hoe geef je daar leiding aan en draag je tevens zorg voor de menselijke verbinding? De leiderschapsstijl die in dit tijdperk past, is net zo eenvoudig als complex, het betreft de weg naar binnen om van daaruit af te stemmen op jouw omgeving. Dat heet Persoonlijk leiderschap. Deze Masterclass is verrassend en inspirerend voor een ieder die voorbij de grenzen van tijd wil denken en durft te doen.

Deelname € 75,-. Voor meer informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar Ellen@signedbynature.nl

Onze voordracht was een combinatie van mijn persoonlijke verhaal die de gedichten hebben doen ontstaan. En de artistieke invulling die Anneke daaraan heeft gegeven door de tijdloze gedichten zonder een achtergrondverhaal te interpreteren en te vertalen naar visuele kunstwerken.

Vereerd zijn we dat het onze toeschouwers raakte. Trots ook dat we vragen kregen of we deze voordracht ook in een kleinere kunstkring of netwerk willen geven. Natuurlijk doen we dat! Ik Ben Jou Ook is meer dan een kunstproject, het is onze missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren het eigen pad van persoonlijke ontplooiing en bewustwording te volgen. Stuur een mail of neem telefonisch contact op bij interesse.

Programma

  • Voorstelronde op basis van kristallen.
  • De Gouden Driehoek; basiskennis én dat wat je nog niet weet maar zeker mag ontdekken!
  • Helder kwarts; ontelbare varianten en jij kiest over welke kwarts jij wilt leren.
  • De evolutie in kristallen. Onze planeet beweegt naar een hogere frequentie en wij bewegen mee. Dit heeft ook invloed op de kristallen en hun werking.
  • Opladen en ontladen van kristallen. Fabel of toch niet?
  • En als afsluiter de combinatie Shungiet & Rozenkwarts, mijn favoriete duo voor dit moment.

Tijd: 13.00 u tot 16.00 u. Locatie: Boutique store, Demer 42 Heusden. Investering: € 55,00 per persoon. Wil je het zakelijk boeken dan is het bedrag excl. btw. Er kunnen 6 personen deelnemen per workshop i.v.m. klein winkeloppervlak en de persoonlijke aandacht die ik aan eenieder wil schenken.

Stuur een mail met je contactgegevens voor aanmelding. Dit kan ook bij het tabje Contactgegevens door het Inspiratieformulier in te vullen. Geef even aan op welke datum jij wilt deelnemen.

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief