Coach the Coach . training

Coach the Coach - training Flow in de (eigen) praktijk

Een intensief en inspirerend traject voor zelfstandige coaches en therapeuten om het beste uit zichzelf en hun ondernemerschap te halen door flow en balans in de (eigen) praktijk te creëren.

Deze training is op maat gemaakt voor specialisten op het gebied van coaching, in welke vorm dan ook. Dat kan gaan van life coach, business coach, kindercoach, yoga docente, muziektherapeut, energetisch coach, massage therapeut tot aan alle overige vormen waarbij jij een praktijk hebt die zich richt op het ontplooien van persoonlijke waarden, passies en talenten in mensen waarbij je het zelfhelend vermogen van mensen vooropstelt.

Deze training vindt 5 weken, om de andere week op woensdag of vrijdag in de ochtend van 8.30 – 11 u. Ik houd van de menselijke verbinding en geef deze training persoonlijk in mijn winkel/kantoor. We werken met kleine groepen van max vier deelnemers. Het is een interactief programma waar ik je inzicht geef en samen met jou aan de slag ga om een businessplan te maken dat past bij deze tijd van Bewustzijn en Beleving. Het is jouw plan en jouw onderneming dus je zult er nog de nodige uurtjes zelf in moeten steken. Maar als ondernemer die zijn of haar passie uitvoert en talenten inzet, gaat dat met een grote glimlach. Zeker als je het effect merkt al na de eerste sessie!

Hierbij ga ik ervan uit dat jij een specialist bent en over ruim voldoende vakkennis beschikt om jouw klanten optimaal te begeleiden. Het gaat in dit traject niet over inhoudelijke kennis op coaching gebied maar wel over het beste uit jou als coach en ondernemer te halen. Twee facetten die als één geheel in jou zitten en mogen integreren. Ik doel hier op jouw eigen persoonlijk leiderschap en op het ontwikkelen en tonen van gefocuste ondernemerstalenten. Beide facetten worden afgestemd op de tijd waarin we ons nu bevinden, het tijdperk van Bewustzijn & Beleving. We werpen af en toe een blik op de toekomst en blijven met onze voeten lekker stevig op de Aarde staan terwijl we onze intuïtie en kanalen openzetten om vanuit ons hart in het nu te kunnen manifesteren.

Power of People . de kracht van de verbinding van mensenharten

Het hele traject bestaat uit drie delen. Deze kun je gewoon per deel volgen en je kunt na elk deel stoppen of eventueel op een later moment een volgend deel volgen. Het eerste deel legt de basis voor balans in je praktijk en deel II en deel III gaan de verdieping in om stabiele flow te genereren.

Investering per deel € 525,- excl. btw.
Vier deelnemers per groep.

Deel I
5 ochtenden 8.30 – 11.00 u

Bonus: het kunst- en inspiratieboek Ik Ben Jou Ook krijg je cadeau bij het boeken van deel I.

Deel II
5 ochtenden 8.30 – 11.00 u

Deel III
5 ochtenden 8.00 – 11.00 u

Kijk in de Agenda wanneer de cursussen starten. Heb je zelf een groepje van vier personen dan plannen we data op maat. Wil je uitgebreide informatie of een intakegesprek? Neem dan contact op per mail of bel mij even. Je kunt ook een Tastersessie bezoeken, zie agenda.