Contact

Ik begroet je graag!

Signed by Nature

WINKEL OPEN ZATERDAG

11 – 17u

De fysieke winkel is tot en met zaterdag 6 juli 2024 open. Daarna werk ik alleen nog op afspraak.

 

 

 

Demer 42
5256 EJ Heusden
Telefoon: +31 621117500
E-mail: Ellen@signedbynature.nl

 

Heusden vesting

In Noord-Brabant, tussen Waalwijk en ́s-Hertogenbosch, ligt vestingstad Heusden. En dat is een bezoekje waard! De vestingwallen schenken u een prachtige wandeling met een weids uitzicht over de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes wordt u verrast door tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels.

 

De vesting heeft hierdoor een sfeervol karakter en dat vind je terug in het gezellige aanbod van horeca, galerieën, ambachtelijke beroepen en leuke authentieke snuffelwinkeltjes. Signed by Nature is ook gevestigd in dit pittoreske stadje en heeft haar boutique store in een klein authentiek pandje aan de Demer, één van de afscheidingsbeekjes van de stad.

Boutique Store

Een bijzonder gebaar, of zomaar, een mooi kristal uitzoeken is persoonlijk. Dit is dan ook iets wat ik graag samen met jou doe. Maak hiervoor een afspraak op het door jou gewenste tijdstip. De boutique store is iedere zaterdag open van 11.00 –  17.00 uur.

Onder het genot van een kop verse kruidenthee vinden we het perfecte kristal of geschenk. Kom je liever op een ander moment voor een uitgebreider edelsteen advies, inspiratie of begeleiding maak dan een afspraak. Ik begroet je graag.

Heb je interesse om een kristalworkshop te volgen of kan ik er eentje op maak maken voor jouw vriendinnen, collega’s, vrouwencirkel? Kijk dan bij Agenda, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor actuele data of mail me even met jullie wensen, dan maken we het op maat. Ook voor tieners (verjaardagsfeestje bijvoorbeeld) en jong volwassenen maak ik graag een workshop op maat.

Glimlach

&

Geniet

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief