Contact

Contact

Signed by Nature

ZATERDAGS

OPEN

11 – 17u

Wij zijn ook open op afspraak.

 

Demer 42
5256 EJ Heusden
Telefoon: +31 621117500
E-mail: Ellen@signedbynature.nl

Heusden vesting

In Noord-Brabant, tussen Waalwijk en ́s-Hertogenbosch, ligt vestingstad Heusden. En dat is een bezoekje waard! De vestingwallen schenken u een prachtige wandeling met een weids uitzicht over de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes wordt u verrast door tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels.

 

De vesting heeft hierdoor een sfeervol karakter en dat vind je terug in het gezellige aanbod van horeca, galerieën, ambachtelijke beroepen en leuke authentieke snuffelwinkeltjes. Signed by Nature is ook gevestigd in dit pittoreske stadje en heeft haar boutique store in een klein authentiek pandje aan de Demer, één van de afscheidingsbeekjes van de stad.

Boutique Store

Een bijzonder gebaar, of zomaar, een mooi kristal uitzoeken is persoonlijk. Dit is dan ook iets wat Ellen graag samen met u doet. Maak hiervoor een afspraak op het door u gewenste tijdstip. De boutique store is iedere zaterdag open van 11.00 –  17.00 uur.

Onder het genot van een kop verse kruidenthee vinden we het perfecte kristal of geschenk. Komt u liever op een ander moment voor een uitgebreider edelsteen advies, maak dan een afspraak of boek een Inspiratie & Inzichtsessie. Bent u op zoek naar een uniek, duurzaam en persoonlijk geschenk voor een dierbare relatie of voor uw collega’s, zakenpartners en overige relaties? Maak dan een afspraak en ik begroet u graag.

Heeft u interesse om een kristalworkshop te volgen of kan ik er eentje op maak maken voor uw vriendinnen, collega’s, vrouwencirkel? Kijk dan bij Agenda, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor actuele data of mail me even met jullie wensen, dan maken we het op maat. Ook voor tieners (verjaardagsfeestje bijvoorbeeld) en jong volwassenen maak ik graag een workshop op maat.

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief