Inspiratie formulier

Heb je vragen, ideeën of inspiratie, dan kun je via onderstaand formulier contact opnemen met mij.

Telefoon: +31 621117500

E-mail: Ellen@signedbynature.nl

Boutique store

Adres: Demer 42
Postcode: 5256 EJ Heusden

Boutique Store

Een bijzonder gebaar, of zomaar, een mooi kristal uitzoeken is persoonlijk. Dit is dan ook iets wat Ellen altijd zelf doet.
Onder het genot van een kop verse kruidenthee vinden we het perfecte kristal of geschenk.
Op dit moment zijn wij alleen op afspraak open. Kijk bij Events wat de mogelijkheden zijn. Komt u voor een specifiek geschenk of kristal? Bel dan gerust even!
De afspraak en de sessies zijn altijd geheel vrijblijvend en hebben geen enkele verdere aankoopverplichting (maar uit ervaring weten we dat het juist moeilijk kiezen wordt en u ze allemaal wel mee wilt nemen!)

Heusden vesting

In Noord-Brabant, tussen Waalwijk en ´s-Hertogenbosch, ligt vestingstad Heusden. En dat is een bezoekje waard! De vestingwallen schenken u een prachtige wandeling met een weids uitzicht over de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes wordt u verrast door tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels. De vesting heeft hierdoor een sfeervol karakter en dat vind je terug in het gezellige aanbod van horeca, galerieën, ambachtelijke beroepen en leuke authentieke snuffelwinkeltjes.

Signed by Nature is ook gevestigd in dit pittoreske stadje en heeft haar boutique store in een klein authentiek pandje aan de Demer, één van de afscheidingsbeekjes van de stad. Wij hebben een verrassend en continu wisselend assortiment aan edelstenen en mineralen voor de verzamelaar, zomaar of voor spiritueel gebruik. U vindt bij ons klassiekers als Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts, Jaspis, Seleniet, Celestien en Labradoriet en ook heel unieke en bijzondere stukken die uw aandacht zullen trekken. Wij werken momenteel alleen op afspraak, ook ’s avonds en in het weekend.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!