Signed by Nature

De Glimlach van Ellen

Ik houd van woorden en zie daarbij beelden. Eén van mijn bekende gedichten gaat over de Zin van het leven: ‘Zet gedachten om in woorden om in daden en leer te genieten van de ervaring die de schepping van je legende voortbrengt.’ Dit is waarom ik mij richt op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Dit doe ik door te inspireren, coachen en te schrijven. Hierbij zie ik de natuur als metafoor en werk ik graag met edelstenen en andere geschenken uit de natuur die u ondersteunen of die uw missie en visie vertalen in een uniek, tijdloos en persoonlijk (relatie)geschenk.

Mijn gedachten, inzichten en ideeën over de evolutie in mensen, organisaties en samenlevingen die zichtbaar is binnen de elkaar opvolgende tijdperken, deel ik graag.

Ik richt mij hierbij op ondernemende mensen die al een bepaald bewustzijn hebben ontwikkeld waarbij zij zich beseffen dat je zelf de verandering bent die je wilt zien in de wereld. Bewustzijn en beleving; de basis voor flow in persoonlijke ontwikkeling dat bijdraagt aan waardevol ondernemen en een mooie wereld in balans. Dat schenkt mij een glimlach.

Passie heb ik ook voor de kosmos en dan met name als het gaat om energieën, frequenties, patronen (geometrie) en evolutie vanuit bewustzijn. Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis over de ontwikkeling van tijdperken, dualiteit versus eenheid, transformatie door bewustzijn, de werking van ons eigen energiesysteem (chakra’s), de invloed van energie op onze leefomgeving en een visie op persoonlijk leiderschap ontwikkeld.

Gevormd door de natuur dat zijn we allemaal. Deze gedachte bracht mij op de naam Signed by Nature voor mijn ondernemersactiviteiten.

Talent

Een talent zie ik als een vaardigheid die je als van nature bezit en kunt door ontwikkelen tot een meesterschap. Als je talenten inzet vanuit een passie, dan ontstaat er synergie! Ik heb een talent voor schrijven en voor het inspireren en verbinden van mensen. De Human Connection, ofwel de menselijke verbinding, betekent voor mij dat we elkaar ontmoeten van hart tot hart. En daar is geen behoefte aan status, hiërarchie en dualiteit maar gaat het om een ontmoeting in puurheid en gelijkheid.

Missie - Why

Het is mijn missie om met het label Signed by Nature schoonheid en harmonie te brengen in iedere mens en in elke leefomgeving.

Het is mijn doel om het bewustzijn van mensen te verhogen. Een bewuste geest creëert vanuit liefde en alleen lief- de manifesteert een mooie, leefbare wereld voor al wat is. Hierbij richt ik mij op ondernemende leiders die vanuit een nieuw perspectief willen, kunnen, durven en doen.

Liefde is

Visie – How

Door het bewustzijn van mensen te verhogen.

Het is mijn visie dat alles met alles verbonden is. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten. Ik geloof in een scheppende Bron centraal in het superuniversum en ook dat een vonk hiervan in ieder mens aanwezig is. Dit noem je het Kosmisch bewustzijn. Dit betekent dat iedere gedachte die wij het veld in sturen, bewust of onbewust, bijdraagt aan een actie, zichtbaar of onzichtbaar, die een beweging creëert in het Universum. Deze beweging komt altijd op enige wijze bij de afzender terug. Waarmee een volgende gedachte, actie en beweging in gang wordt gezet. De Lemniscaat.

Dit betekent dat krachtig leiderschap begint bij jezelf. Je kunt alleen je éigen gedachten, emoties en bewustzijn ontwikkelen en daarmee jouw intenties richten op nieuwe zaken die er voor jou toe doen waardoor jij een nieuwe werkelijkheid voor jou creëert. Je kunt nooit een pad van een ander of voor een ander lopen. Je kunt wel zijn omgeving wat aangenamer maken door jouw liefdevolle visie of handelswijze in te zetten ten behoeve van een ander.
Dit betekent dat het niveau van bewustzijn van een persoon de bereidwilligheid van transformatie en de impact daarvan op de evolutie bepaalt.

Persoonlijke ontwikkeling verloopt altijd in vier fasen van inzicht, bewustwording, energie en materie.

Professionele Partner

Het avontuur van het ondernemen zit in mijn bloedbanen. Ik geniet van het samenwerken met mensen, de uitdagingen, het benutten van kansen en het realiseren van wensen. Hierbinnen heb ik een specialisme in coaching ontwikkeld die bij mij past en waarmee ik waardevol kan zijn voor een ander.

Studie, boeken en levenservaring hebben mij een scala aan technieken gegeven om tot de essentie te komen, maar mijn eigen innerlijk kompas bepaalt welke voor u het meest oplevert. Met veel plezier heb ik de volgende relevante studies afgerond;

  • HBO Communicatie en Public Relations (1998, Leeuwarden)
  • Financial Life Planner aan het G. Kinder Institute (2006, Maui, USA)
  • PMA Lifestyle trainer (2011, Orlando, USA). Ruim tien jaar nu blijf ik mij ontwikkelen in de PMA-coaching methodiek en volg ik regelmatig een breed scala aan trainingen en cursussen op mijn vakgebied.
  • Strategic Coach (2012-2014, London, UK) om te groeien als ondernemer met een specialisme in coaching.
  • Universiteit van het Leven. (1975 – heden, zelfstudie en levenservaring)

 

Inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief