Glimlach & Geniet

De Glimlach van Ellen

Ik houd van woorden en zie daarbij beelden. Eén van mijn bekende gedichten gaat over de Zin van het leven: ‘Zet gedachten om in woorden om in daden en leer te genieten van de ervaring die de schepping van je legende voortbrengt.’ Dit is waarom ik mij richt op het ontwikkelen van bewustzijn. Ik noem dat ook wel persoonlijk leiderschap. Dit doe ik door te inspireren, coachen en te schrijven. Hierbij zie ik de natuur als metafoor en werk ik graag met edelstenen en andere geschenken uit de natuur die  ondersteunen of die een missie en visie vertalen in een uniek, tijdloos en persoonlijk (relatie)geschenk.

Mijn gedachten, inzichten en ideeën over de evolutie in mensen, organisaties en samenlevingen die zichtbaar is binnen de elkaar opvolgende tijdperken, deel ik graag.

Ik richt mij hierbij op ondernemende mensen die al een bepaald bewustzijn hebben ontwikkeld waarbij zij zich beseffen dat je zelf de verandering bent die je wilt zien in de wereld.

Passie heb ik ook voor de kosmos en dan met name als het gaat om energieën, frequenties, patronen (geometrie) en evolutie vanuit bewustzijn. Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis over de ontwikkeling van tijdperken, dualiteit versus eenheid, transformatie door bewustzijn, de werking van ons eigen energiesysteem (chakra’s), de invloed van energie op onze leefomgeving en een heldere visie op persoonlijk leiderschap ontwikkeld.

Gevormd door de natuur dat zijn we allemaal. Deze gedachte bracht mij op de naam Signed by Nature voor mijn  ondernemersactiviteiten.

Talent

Een talent zie ik als een vaardigheid die je als van nature bezit en kunt ontwikkelen tot een meesterschap. Als je talenten inzet vanuit een passie, dan ontstaat er synergie! Ik heb een talent om helder te voelen en voor het inspireren en verbinden van mensen. De Human Connection, ofwel de menselijke verbinding, betekent voor mij dat we elkaar ontmoeten van hart tot hart. En daar is geen behoefte aan status, hiërarchie en dualiteit maar gaat het om een ontmoeting in puurheid en gelijkheid.

Why - How - What

Het is mijn missie om schoonheid en harmonie te brengen in iedere mens en in elke leefomgeving. Het is mijn visie dat alles met alles verbonden is. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten. De natuur schenkt ons prachtige metaforen om je bewustzijn te verhogen en ik gebruik graag kristallen om je inzicht te geven. Een klankbord sessie of inzicht sessie maakt je vastzittende patronen en beklemmende energieën vrij om je verder te ontwikkelen en jouw eigen levenspad te lopen.

Het is mijn doel om het bewustzijn van mensen te verhogen. Een bewuste geest creëert vanuit liefde en alleen liefde manifesteert een mooie, leefbare wereld voor Al wat is. Hierbij richt ik mij op ondernemende, bewuste mensen die vanuit een nieuw perspectief geloven, vertrouwen en weten om vervolgens te willen, kunnen, durven en doen.

Liefde is.

  • HBO Communicatie en Public Relations (1998, Leeuwarden)
  • Financial Life Planner aan het G. Kinder Institute (2006, Maui, USA)
  • PMA Lifestyle trainer (2011, Orlando, USA). Ruim twaalf jaar nu blijf ik mij ontwikkelen in de PMA-coaching methodiek en volg ik regelmatig een breed scala aan trainingen en cursussen op mijn vakgebied.
  • Strategic Coach (2012-2014, London, UK) om te groeien als ondernemer met een specialisme in coaching.
  • Universiteit van het Leven. (1975 – heden, zelfstudie en levenservaring)
  • Kennis van Kristallen. (persoonlijke opleiding van 2004 – 2021 van mijn wijlen mentor Rick Damhof.)

In 2012 ben ik begonnen mij verder te ontplooien als holistisch coach binnen een zakelijke omgeving. Dit betekent dat ik veel kennis heb van de kosmos en de heilige geometrie en wat dit betekent voor onze economie en samenleving in de elkaar opvolgende tijdperken. Zeker nu we de 21ste Eeuw zijn binnengegaan, zien we een grote transformatie naar een wereld in harmonie voor mens, dier en de natuur. We gaan weer leven en werken vanuit ons hart en in verbinding met elkaar, dat schenkt mij een glimlach en die geef ik graag door!