Passie

Passie

Vanochtend tijdens mijn ochtendwandeling met Kahlua liep ik langs een prachtige klimplant, de Passiebloem. Passie! Alleen het woord al, passie! Ik houd van passie want het staat voor mij synoniem voor Liefde. Ik houd van passievolle mensen want daar zit altijd beweging en enthousiasme in. Zelf heb ik een grote liefde voor de natuur en een enorme passie voor edelstenen en mineralen. Uren kan ik naar kristallen kijken om hun boodschap te ontdekken, het te zien of te horen. Het zijn voor mij echt geschenken uit de natuur met een persoonlijke boodschap.

Passie heb ik ook voor de kosmos en dan met name als het gaat om energieën, patronen (geometrie) en evolutie vanuit bewustzijn. Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis over de ontwikkeling van tijdperken, dualiteit versus eenheid en het besef dat we alleen maar die stap voorwaarts kunnen zetten door het ontwikkelen van ons bewustzijn. Bewustzijn is zo’n breed begrip en echt de enige manier om daadwerkelijk de stappen te zetten om een transformatie naar een nieuwe werkelijkheid in gang te zetten. Of dat nu in het managen van een team zit, het verder uitbouwen van je onderneming of jouw bijdrage naar een wereld in schoonheid en harmonie, het begint met bewustzijn. Om dat te ontwikkelen heb je inzicht nodig en kennis. Maar de allereerste stap is een open hart vol passie! Dat geeft de energie om het proces te doorlopen.

Barst jij ook van het enthousiasme om jouw passie in de praktijk te brengen? En wil je in sneltreinvaart je bewustzijn verhogen? Schrijf je dan in voor de Masterclass Persoonlijk Leiderschap!
In ruim 1,5 uur geef ik je inzicht in de vier fasen naar Bewustzijn en genoeg inspiratie en energie om dit met een glimlach aan te gaan.


Terug naar overzicht