Seleniet

Seleniet

Seleniet wordt wel Engelensteen genoemd door de zeer fijne lijnenstructuur die een gouden gloed schenkt als er (kaars)licht doorheen schijnt. De zachte, serene uitstraling van de Seleniet kaarshouders in onze collectie staan symbool voor rust, balans, troost en vrede in uzelf en uw omgeving.

Seleniet is gehydrateerd calciumsulfaat en een heel zachte steen. Het wordt gevormd in kleiafzettingen en rond hete bronnen. Dit mineraal is nauw verwant aan het vezelige satijnspaat en kan niet tegen vocht.

Seleniet is een fijne steen om in je coaching of meditatie ruimte neer te leggen. Het geleidt energie en laat het weer stromen. Tijdens meditatie of heling kan de frequentie zich verbinden met Engelen en dierbaren. Hang een Seleniet staaf voor een entree of in een hal en het biedt bescherming door een zachte fijne energie van boven naar beneden te laten stromen die neutraliserend werkt en harmonie in zich draagt. Gebruik het ter bescherming van entiteiten door het in de hoeken van uw vertrekken te leggen. Een fijn mineraal dat rust, vrede, troost en balans in uzelf en uw dierbaren schenkt.