Labradoriet

Labradoriet

Labradoriet is afkomstig van het schiereiland Labrador in Canada waar het voor het eerst gevonden werd in 1770. Labradoriet wordt gekoesterd door zijn opvallende kleurenspel waarbij levendige flitsen groen, blauw, goud, oranje, rood en violet elkaar afwisselen. Labradoriet geeft een regenboog van stralende tinten als het verlicht wordt.

Daarmee symboliseert het ook de regenboog aan talenten die in eenieder zit en moedigt het aan om de eigen talenten ook daadwerkelijk in te zetten. Iedereen is uniek en heeft een eigen kleurenpallet. Dat geldt zelfs voor een land, een cultuur, een werelddeel. Samen vormen we een prachtig kleurrijk en bijzonder geheel.

Labradoriet is een steen van avontuur. Het moedigt aan om op ontdekking te gaan. Hij werkt op je zonnevlecht chakra, ook wel de motor van ons energiecentrum genoemd. Vanuit daar zet hij alle andere energiecentra (chakra’s) in beweging en dat geeft zelfvertrouwen. Labradoriet symboliseert eenheid vanuit eigenheid waardoor harmonie ontstaat. Dit is een wens die diep van binnen in een ieders bewustzijn aanwezig is. Het is een zeer waardevolle steen die bijdraagt aan de spirituele evolutie die wij als mens en ook als planeet in zijn geheel ondergaan.

De Labradoriet functioneert ook goed in kantoren waar veel mensen met een diversiteit aan achtergronden en specialismen samen aan het verwezenlijken van doelen werken. Labradoriet zet je in je eigen kracht en laat je ook de eenheid zien achter een ogenschijnlijke dualiteit. Je zult onderlinge verbondenheid herkennen en erkennen. Wij zijn het avontuur aangegaan en hebben een eigen collectie sieraden ontwikkeld. Facetgeslepen hangers en ringen van diverse edelsteen soorten, op maat gemaakte armbanden zijn nu verkrijgbaar in onze showroom. Ze laten je sprankelen…