Azuriet

Azuriet

Azuriet is een kopercarbonaat en ontleent zijn naam aan zijn diep azuurblauwe kleur. Vaak komt het voor in combinatie met Malachiet, ook een kopercarbonaat maar dan in een puur groene kleur. Azuriet begeleidt intuïtieve ontwikkeling en stemt af op spirituele leiding. De volle donkerblauwe kleur bezit precies de frequentie van je derde oog chakra en is hiermee een voor de hand liggend kristal om dit energiecentra te activeren en te zuiveren. Azuriet opent de poort naar de innerlijke ontdekking.

Eenmaal op reis met Azuriet zal het u uitdagen uw visie op de werkelijkheid te verruimen. Met gemak schuift het geprogrammeerde geloofssystemen ter zijde en toont het u heldere beelden van nieuwe inzichten. Het is een kanaliserend kristal, een prachtige bondgenoot die kan helpen om nieuwe verbanden te leggen tussen schijnbaar niet-verwante kennisgebieden. Dit leidt als vanzelf naar een hoger niveau van inzicht in het leven, de wereld en onze kosmos. Azuriet is een steen van het Wind element.

Azuriet is een goede bondgenoot wanneer je een bedrijf start of een partnerschap aan gaat, omdat het de waarheid boven tafel brengt. Het helpt objectief te blijven en stimuleert intellectueel inzicht en concentratie. Het mineraal stimuleert het denken en heeft een gunstig effect op leerprocessen, het geheugen, schrijven, het geven van lezingen en situaties waarbij je op de proef gesteld wordt.

Het ware zelf glashelder gespiegeld