Azeztuliet

Azeztuliet

Een ogenschijnlijk eenvoudige, kleurloze steen met een verbazingwekkende aantrekkingskracht zodra u met deze steensoort gaat werken. Azeztuliet kondigt grote veranderingen van positieve transformatie aan. De steen draagt enorm krachtige vibraties van Licht in zich en het is dé steen die past bij deze tijd waarin we zaken vanuit een nieuw paradigma bekijken.

Azeztuliet straalt altijd een prettig gevoel van vreugde en zelfverzekerde sereniteit uit, waarop de turbulentie van het dagelijks leven geen vat heeft. Azeztuliet past in directiekamers, conferentie ruimtes, kantoren en is symbolisch in te zetten bij reorganisaties, fusies of overnames. Het is bij uitstek de steen om metaforisch of symbolisch in te zetten, om eenieder vervolgens te verbazen over de enorm positieve energieën die het aan zijn omgeving afgeeft.

In moderne architectonische huizen en kantoren maakt een compositie van Azeztuliet een ruimte af. Zet hem ook neer in een eigen praktijkruimte, spreekkamer of als kunstobject op grote overloop tussen twee verdiepingen. Azeztuliet is mijn favoriete steen en het begin van dit (zakelijke) edelstenen avontuur!

Azeztuliet heeft een bijzondere oorsprong en een ware bestemming. Het is een kwarts variëteit met een hexagonaal (trigonaal) kristalstelsel en een hardheid van 7. Azeztuliet is pas in 1970 voor het eerst ontdekt in North Carolina. In het jaar 2000 is het ook gevonden in Vermont. Tegenwoordig zijn er meerdere vindplaatsen en ook meerdere soorten Azeztuliet verkrijgbaar. Deels voelt dat voor mij een beetje commercieel omdat de boodschap van de Azez, de kosmische wezens die deze energie via kristallen aan ons overbrengen heel duidelijk was. In onze collectie vindt u alleen exemplaren van de eerste twee vindplaatsen. Als Lichtwerker zult u zich zeker willen verdiepen in het verhaal van deze bondgenoten, ik heb er een blog over geschreven en deel het ook in een persoonlijk gesprek graag met u.