Keylontisch Licht

Keylontisch Licht

Het Keylontisch Licht is een sterke kosmische frequentie die verkregen wordt door patronen vanuit de Heilige geometrie, kleuren en kristallen te combineren. In deze blog meer uitleg over deze onderdelen. Wil je meer weten over een sessie met het Keylontisch Licht, kijk dan onder het kopje Inspiratie & Inzicht.

Geometrische Symbolen
Dit zijn oneindige patronen van sterren, spiralen, driehoeken, cirkels, en complexere geometrische figuren die er voor zorgen dat er een sterke energetische licht- of geluidstrilling ontstaat. Deze is voor ons oog niet zichtbaar en voor hoog sensitieve mensen vaak wel voelbaar. De geometrische symbolen op de juiste wijze toegepast, kunnen kristallen opladen en verbinden met het energieveld van Licht en Liefde die verbonden is met de vijfde dimensie.

Kleuren
In de Keylontisch Licht opstelling wordt gewerkt met kleuren om een specifieke energie en frequentie te verkrijgen. Elke kleur heeft zijn kwaliteit en werking zoals liefde (groen, roze, rood), genezing (groen, aqua), bescherming (blauw). In mijn Keylontisch Licht opstelling versterk ik dit met heldergekleurde Andara kristallen.

Trillingen en Lichttaal
De hoogfrequente trillingen werken op het energetisch lichaam. De chakra’s en meridianen worden losgeschud en in balans gebracht. Dit werkt door op celniveau en kan bij langdurige activatie ook het DNA in zijn oorspronkelijke vorm terugbrengen. Als de Kundalini-energie vrij kan stromen zal het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd worden. Lichttaal is de kosmische taal van de hogere dimensies die de werking van het Licht en de Liefde zoals in de vijfde dimensie overbrengt.

Energetische Anatomie
Een belangrijk aspect van de Keylontische wetenschap is de studie van de energetische anatomie van levende wezens. Hierbij verdiep ik mij alleen in de mens. Onze energetische anatomie bestaat uit de energiebanen in en om ons lichaam zoals onze chakra’s, meridianen, en verschillende velden van energie die het fysieke lichaam omringen en doordringen. Kristallen zijn ook verbonden aan chakra’s en organen en helpen om het energetisch lichaam te zuiveren en in balans te brengen.

De helende werking van het Keylontisch Licht
Deze zeer hoge resonantie van kosmische lichtfrequenties zoals samengesteld in het Keylontisch Licht helpen om energie blokkades in het energetisch lichaam los te maken zodat opwaartse en neerwaartse Kundalini-energie vrij kan stromen. Het effect is dat energiebanen die in- en om het lichaam lopen zich openen waardoor mentale spanningen lostrillen en de chakra’s weer volgens hun oorsprong gaan functioneren. Je energie huishouding wordt als het ware opgeschoond. Het activeert een ontspannen vorm van geaard zijn doordat je levensenergie weer vrij kan stromen. Dit geeft rust in je hoofd, stilte in je hart en ruimte in je zijn. In deze bewustzijnstoestand kan je zelfhelend vermogen zich herstellen. Ook doe je nieuwe inzichten en inspiratie op om een volgende stap in jouw groeiproces te zetten.

De Keylontisch Licht opstelling in de praktijk
In mijn (coaching)praktijk werk ik sinds begin 2024 met een Keylontisch Licht opstelling. Dit is een werkelijk schitterende opstelling van kristallen bollen en dubbelpunters met een hoogfrequente lichtvibratie. In het centrum zijn drie speciale swirl Andara’s toegevoegd. De opstelling staat op een ronde glasplaat waar de Flower of Life op is afgebeeld.
Deze opstelling staat onder een transparante relaxfauteuil. Een sessie met het Keylontisch Licht duurt een uur. Je gaat ontspannen op de relaxfauteuil zitten, sluit je ogen en laat het gebeuren. Het effect is direct voelbaar! Wil je meer informatie hierover neem dan rustig contact met mij op.


Terug naar overzicht