Een natuurlijke omgeving

Interieur

Een natuurlijke omgeving

Dagelijks komen er duizenden indrukken op ons af, die we allemaal in ons opnemen. Positieve indrukken geven ons energie en inspiratie, terwijl negatieve indrukken ons leeg zuigen, concentratie wegnemen en moe maken. In een sterk veranderende tijdsgeest waarin we in een stroomversnelling prikkels van onze omgeving te verwerken krijgen, zoeken we naar nieuwe ankerpunten om ons weer op te laden.

Wij spenderen gemiddeld zo’n 80% van onze tijd binnen. Of een omgeving positieve of negatieve signalen afgeeft, heeft een grote invloed op onze gemoedstoestand. Wij mensen functioneren nu eenmaal goed in een natuurlijke omgeving. Als we op vakantie gaan, trekken we het liefst de natuur in, op zoek naar mooie landschappen, zee en frisse lucht om onszelf op te laden.

Dus waarom halen we niet meer van die natuur naar binnen?
Een natuurlijke omgeving waar de dingen zijn zoals ze horen te zijn, geeft een fijne energie die ons in balans brengt. Met ons concept Perfect Living zijn wij bewust van alles om u heen en stemmen we wonen, werken en leven zodanig af dat er harmonie ontstaat. De natuur is ons uitgangspunt, de bron van waaruit wij ons gedachtengoed verspreiden en onze producten uit herleiden. Wij ondersteunen interieurarchitecten, Feng shui analyses en adviseren graag een ieder die een fijne energie in zijn leef- en werkomgeving wil creëren.

In deze brochure vindt u alvast een impressie en op onze site www.perfect-living.nl lichten wij dit concept nader toe. Voor uitgebreide informatie en advies op maat, kunt u contact met Ellen opnemen.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!