Interieur

Interieur

Dagelijks komen er duizenden indrukken op ons af, die we allemaal in ons opnemen. Positieve indrukken geven ons energie en inspiratie, terwijl negatieve indrukken ons leeg zuigen, concentratie wegnemen en moe maken. In een sterk veranderende tijdsgeest waarin we in een stroomversnelling prikkels van onze omgeving te verwerken krijgen, zoeken we naar nieuwe ankerpunten om ons weer op te laden.

Wij spenderen gemiddeld zo’n 80% van onze tijd binnen. Of een omgeving positieve of negatieve signalen afgeeft, heeft een grote invloed op onze gemoedstoestand. Wij mensen functioneren nu eenmaal goed in een natuurlijke omgeving. Als we op vakantie gaan, trekken we het liefst de natuur in, op zoek naar mooie landschappen, zee en frisse lucht om onszelf op te laden.

Dus waarom halen we niet meer van die natuur naar binnen?

Een natuurlijke omgeving waar de dingen zijn zoals ze horen te zijn, geeft een fijne energie die ons in balans brengt. Met ons concept Perfect Living zijn wij bewust van alles om u heen en stemmen we wonen, werken en leven zodanig af dat er harmonie ontstaat. De natuur is ons uitgangspunt, de bron van waaruit wij ons gedachtengoed verspreiden en onze producten uit herleiden. Wij ondersteunen interieurarchitecten, Feng shui analyses en adviseren graag een ieder die een fijne energie in zijn leef- en werkomgeving wil creëren.

In deze brochure vindt u alvast een impressie en op onze site www.perfect-living.nl lichten wij dit concept nader toe. Voor uitgebreide informatie en advies op maat, kunt u contact met Ellen opnemen.