Kleurrijke schatten van levenscycli

Agaat

Kleurrijke schatten van levenscycli

De Agaatschijven in onze collectie zijn afkomstig uit bolvormige geodes die in plakken gesneden zijn. Eerst vormt zich de geode door een gasbel in magma. Gedurende de duizenden jaren daarna zullen de mineralen die zich op dat moment in de bol bevinden door het stollen uitkristalliseren. De gekleurde strepen ontstaan doordat dit in fases verloopt met telkens andere invloeden. Dit zijn natuurlijke en gekleurde Agaatschijven die hun oorsprong vinden in de diepere lagen van de aarde in Brazilië.

Hiermee staat Agaat symbool voor de verschillende fasen die zich in ons (ondernemers)leven opvolgen. Op dit moment bevinden we ons in een tijd van naar binnen keren. Daar bevindt zich de geborgenheid, de oorsprong van al het ontstaan. Het lijkt alsof alles stil staat maar in die holle ruimte zijn wel degelijk processen aan de gang die met de tijd uitgekristalliseerd worden en als van nature een nieuwe fase inluiden. De jaarringen worden wijder, de grenzen verlegd, totdat de geode naar het oppervlak komt en opengemaakt wordt om te zien welke kleurrijke schatten hij in zich draagt.

Armethist

Eeuwenoude wijsheid

Door Koningen duizenden jaren gewaardeerd om zijn schoonheid en legendarische energieën. Amethistkristallen zuiveren ruimtes en omhullen deze in een oase van licht. Hun kleurpallet loopt van licht- tot dieppaars en ze worden in elk continent gevonden. De Amethisten in onze collectie komen uit Brazilië en Uruguay.

In zijn ruwe vorm zorgt het prachtige purperen licht van deze kristallen dat Amethist je thuis laat komen in jouw eigen gevoel. Hij bevordert te handelen vanuit intuïtie en het inzetten van eigen talenten tijdens de natuurlijke evoluties die we allemaal doorlopen; als persoon, als organisatie, en ook binnen onze economie, zelfs in het voortbestaan van de Aarde. Zijn hoge, zacht vibrerende energie geeft zachtheid in emoties die vrij komen bij processen van loslaten. Daar waar ruimte ontstaat voor vernieuwing. Het rood van de aarde versmolten met het blauw van de hemel vertaalt symbolisch het paars van de Amethist. Het verbindt vanuit eigen kracht.

Amethist behoort tot de kwartsgroep. Het heeft een trigonaal kristalstelsel en een hardheid van 7. Het behoort tot het element Wind. Dit kristal schenkt zijn natuurlijke schoonheid en krachtige, zuiverende werking bij een transformatie.

Eeuwenoude wijsheid

Een zeldzame variant

Vera Cruz Amethist

Een zeldzame variant

Een zeldzame variant van de klassieke Amethist met een zeer hoge vibratie. Dat is vergelijkbaar met toonsoorten die wij niet horen maar dolfijnen bijvoorbeeld wel. Dit fijne sieraad werkt met je eigen energetische blauwdruk en geeft een diepe transformerende heling op celniveau. Het brengt je in je oorsprong en helpt je om belemmerende patronen los te laten vanuit hernieuwd bewustzijn. Amethist behoort tot de kwartsgroep en wordt al eeuwen gewaardeerd om zijn schoonheid en zuiverende werking. Het mangaan kalmeert je gedachten en brengt je weer in voeling met jouw eigen ontwikkelproces. Een  Koninklijk kristal met een violette fonkeling die overbodigheden transformeert. Sta sterk in een schoon aura en krachtig eigen energieveld. Amethist is de steen van het Wind element. Dit staat symbool voor mee bewegen.

Vera Cruz Amethist is een heel serene stenen vriend die met jouw etherische lichaam communiceert en een taal spreekt die je als je het sieraad langer draagt zult leren te verstaan.  Het helpt je onvoorwaardelijk lief te hebben terwijl je in je eigen kracht blijft staan en begripvol bent om een andere ziel, persoon, zijn eigen reis te laten maken.

Apofylliet

Drager van Akasha kronieken

Apofylliet bezit een hoog watergehalte en toont zich veelal als kubische kristallen op een moedergesteente. Soms lift het Apofylliet mee op het moederkristal van de Heulandiet. Ze combineren ook prachtig met elkaar en versterken elkaar in het geleiden en reizen naar andere dimensionale werelden. Apofylliet is een drager van Akasha kronieken, dat betekent dat de vibraties in deze steen je een poort geven om toe te treden of je sterk aantrekken om naar je Akasha kronieken af te dalen en op ontdekkingstocht te gaan. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. De aanwezigheid in een ruimte versterkt de energieën want het is een sterke transmitter van vibraties. Deze spirituele steen zorgt voor een helder zicht, stimuleert de intuïtie en laat je de verborgen verwachtingen en zorgen zien die jou op dit moment belemmeren in de ontwikkeling van je zielepad. Het bevrijdt je van onderdrukte emoties en maakt schoon, het haalt ongerustheid en bezorgdheid weg zodat er ruimte ontstaat voor vrij zijn. Geniet van deze sjamanistische bondgenoot!

Drager van Akasha kronieken

Krachtige vibraties van Licht

Azeztuliet

Krachtige vibraties van Licht

Een ogenschijnlijk eenvoudige, kleurloze steen met een verbazingwekkende aantrekkingskracht zodra u met deze steensoort gaat werken. Azeztuliet kondigt grote veranderingen van positieve transformatie aan. De steen draagt enorm krachtige vibraties van Licht in zich en het is dé steen die past bij deze tijd waarin we zaken vanuit een nieuw paradigma bekijken. 

Azeztuliet straalt altijd een prettig gevoel van vreugde en zelfverzekerde sereniteit uit, waarop de turbulentie van het dagelijks leven geen vat heeft. Azeztuliet past in directiekamers, conferentie ruimtes, kantoren en is symbolisch in te zetten bij reorganisaties, fusies of overnames. Het is bij uitstek de steen om metaforisch of symbolisch in te zetten, om eenieder vervolgens te verbazen over de enorm positieve energieën die het aan zijn omgeving afgeeft. 

In moderne architectonische huizen en kantoren maakt een compositie van Azeztuliet een ruimte af. Zet hem ook neer in een eigen praktijkruimte, spreekkamer of als kunstobject op grote overloop tussen twee verdiepingen. Azeztuliet is mijn favoriete steen en het begin van dit (zakelijke) edelstenen avontuur!

Azeztuliet heeft een bijzondere oorsprong en een ware bestemming. Het is een kwarts variëteit met een hexagonaal (trigonaal) kristalstelsel en een hardheid van 7. Azeztuliet is pas in 1970 voor het eerst ontdekt in North Carolina. In het jaar 2000 is het ook gevonden in Vermont. Tegenwoordig zijn er meerdere vindplaatsen en ook meerdere soorten Azeztuliet verkrijgbaar. Deels voelt dat voor mij een beetje commercieel omdat de boodschap van de Azez, de kosmische wezens die deze energie via kristallen aan ons overbrengen heel duidelijk was. In onze collectie vindt u alleen exemplaren van de eerste twee vindplaatsen. Als Lichtwerker zult u zich zeker willen verdiepen in het verhaal van deze bondgenoten, ik heb er een blog over geschreven en deel het ook in een persoonlijk gesprek graag met u. n.

Azuriet

Intuïtieve ontwikkeling & spirituele begeleiding

Azuriet is een kopercarbonaat en ontleent zijn naam aan zijn diep azuurblauwe kleur. Vaak komt het voor in combinatie met Malachiet, ook een kopercarbonaat maar dan in een puur groene kleur. Azuriet begeleidt intuïtieve ontwikkeling en stemt af op spirituele leiding. De volle donkerblauwe kleur bezit precies de frequentie van je derde oog chakra en is hiermee een voor de hand liggend kristal om dit energiecentra te activeren en te zuiveren. Azuriet opent de poort naar de innerlijke ontdekking.

Eenmaal op reis met Azuriet zal het u uitdagen uw visie op de werkelijkheid te verruimen. Met gemak schuift het geprogrammeerde geloofssystemen ter zijde en toont het u heldere beelden van nieuwe inzichten. Het is een kanaliserend kristal, een prachtige bondgenoot die kan helpen om nieuwe verbanden te leggen tussen schijnbaar niet-verwante kennisgebieden. Dit leidt als vanzelf naar een hoger niveau van inzicht in het leven, de wereld en onze kosmos. Azuriet is een steen van het Wind element.

Azuriet is een goede bondgenoot wanneer je een bedrijf start of een partnerschap aan gaat, omdat het de waarheid boven tafel brengt. Het helpt objectief te blijven en stimuleert intellectueel inzicht en concentratie. Het mineraal stimuleert het denken en heeft een gunstig effect op leerprocessen, het geheugen, schrijven, het geven van lezingen en situaties waarbij je op de proef gesteld wordt.

Het ware zelf glashelder gespiegeld

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!