Ik heb een nieuwtje...

Ik heb een nieuwtje...

Nee ik ben niet zwanger maar je zou wel kunnen zeggen dat er de afgelopen negen maanden iets moois is gegroeid in mij(n bewustzijn) waardoor ik deze maand het leven schenk aan een geheel vernieuwde formule om mijn talenten voor coachen, schrijven en edelstenen te verbinden.

Want wat hebben deze drie elementen met elkaar gemeen? Dat is mijn liefde voor de natuur en mijn missie om bij te dragen aan het creƫren van een wereld in schoonheid en harmonie.
Mijn coaching methodiek is gericht op het verhogen van bewustzijn door persoonlijk leiderschap. Mijn boeken ondersteunen dit en gaan over eigenwaarde, de transformatie van angst naar Liefde en kristallen zijn tastbare geschenken uit de natuur die een boodschap in zich dragen.

Tot aan negen maanden geleden heb ik geworsteld hoe ik deze verschillende aspecten naar buiten toe wil uitdragen. Totdat ik Liefde tegenkwam, die mijn roep om gewoon Ellen te zijn vertaalde in een eigen concept onder mijn eigen bedrijfsnaam Power of People.
Achter de schermen heeft Schellekens Creatieve Communicatie daar een prachtig nieuw totaalontwerp voor gemaakt en dus is het nieuws dat er vandaag een mooie nieuwe website het levenslicht ziet!

Liefde is.


Terug naar overzicht