Kerstgeschenken

Kerstgeschenken

We naderen het einde van een wel heel turbulent jaar. Een jaar wat zich kenmerkt door onverwachte wendingen in zowel ons dagelijks leven als ook binnen onze zakelijke omgeving. Juist in sterk veranderende tijden en omgevingen, hechten we waarde aan traditionele gebruiken. Een stukje herkenning en houvast en een moment van ontspanning, dat hebben we gewoon nodig!

En daarom hebben wij genoten van het maken van deze sfeervolle kerstbrochure. Ons huis waande zich al even in een oase van glitter en glamour, en we hadden zo’n plezier! Even een momentje van rust en ontspanning. Een geschenk uit de natuur dat geeft een glimlach.

Wat geeft u uw dierbaren en relaties met kerst?

Het is onze wens dat meer mensen weer bewust kiezen welk geschenk zij elkaar geven. En daarom dragen ook onze kerstgeschenken een persoonlijke boodschap met zich mee. Wat wenst u uw medewerkers oprecht toe als u ze op anderhalve meter afstand diep in de ogen kijkt en het (kerst)geschenk overhandigt? Geluk, Gezondheid, Balans, Harmonie, Energie of een Sfeervol samenkomen met het gezin, Liefde? Wij geven u graag alvast wat inspiratie….