Ik Ben Jou Ook

Ik Ben Jou Ook

De treffende titel van een gedichtenbundel waarvan, Ellen te Brake, de gedichten heeft geschreven en Anneke van Lee de illustraties bij heeft gemaakt. Wij noemen het ook wel visual poetry. Ik Ben Jou Ook neemt de lezer aan de hand van 22 gedichten mee op ontdekkingsreis naar binnen. Een avontuur wat de transformatie in zich draagt van angst naar Liefde.

Dit pad loopt iedereen en de gedichten zijn daarmee tijdloos. Juist nu voelen we door allerlei wereldwijde en maatschappelijke veranderingen dat wij allen in een proces zitten dat ons eerst bijna overweldigd door angst (covid, baan verliezen, dierbaren verliezen) maar wat leidt naar Liefde (de stilstand geeft inzicht, ruimte, tijd voor elkaar, bewustwording, nieuw beeld van de wereld en mensheid). Ik Ben Jou Ook is meer dan een kunstproject, het is een missie geworden van Anneke en Ellen om zo veel mogelijk mensen te inspireren hun pad van persoonlijke ontplooiing en bewustwording te volgen.

Zaterdag 24 & zondag 25 april 2021 vond onze boekrelease en expositie plaats. Vanaf dat moment is onze website www.ikbenjouook.nl ook online. Wat een hartverwarmende reacties hebben wij gehad zowel online als persoonlijk, dank daarvoor!

Het kunstboek is ambachtelijk gemaakt en heeft een exclusieve oplage van 100 exemplaren. De 22 gedichten en illustraties zijn ook als losse kaarten te verkrijgen.  Een klein of groot gebaar, zomaar, om een dierbare vriend een hart onder de riem te steken, een inspirerende groet per post te sturen of als blikvanger met diepgang in je praktijkruimte.


Terug naar overzicht