Gevormd door de natuur

Wellness & Lifestyle

Gevormd door de natuur

De natuur is onlosmakelijk met ons verbonden. In dit tijdperk van Bewustzijn & Beleving stemmen wij ons weer meer af op de natuur en haar cycli. Wellness en well-being wordt opnieuw geïntegreerd in onze leefwijze. Het concept Perfect Living is een advies concept gericht op ondernemers die zich bewegen binnen deze sectoren van Wellness & Lifestyle. Wij inspireren en adviseren therapeuten, schoonheidsspecialisten, yoga docenten en interieurarchitecten graag met onze visie over hoe je schoonheid en harmonie in een praktijk, kantoor of woonomgeving brengt op basis van natuurlijke materialen en producten. In deze brochure vindt u alvast een impressie en op onze site www.perfect-living.nl lichten wij dit concept nader toe. Voor uitgebreide informatie en advies op maat, kunt u contact met Ellen opnemen.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!