Blog: Wat schenkt u uw relaties met kerst?

04/11/2020

Blog

Wat schenkt u uw relaties met kerst?

We naderen het einde van een wel heel turbulent jaar. Een jaar wat zich kenmerkt door onverwachte wendingen in zowel ons dagelijks leven als ook binnen onze zakelijke omgeving. Steeds opnieuw vraagt het onze creativiteit om bij te sturen in onze bedrijfsprocessen en organisatie voering. Er lijkt een soort stilstand in onze economie gekomen dat ook invloed heeft op ons dagelijks leven. Achter de schermen echter zien we veel vernieuwing en innovatie wat zich nu ontplooit dankzij de technologie en digitalisering. En alles heeft zijn voor en tegen. Juist in sterk veranderende tijden en omgevingen, hechten we waarde aan traditionele gebruiken. Een stukje herkenning en houvast en een moment van ontspanning, dat hebben we gewoon nodig! Misschien kijk ik daarom wel uit naar kerst. Ik kan me al verheugen op de sfeervolle lichtjes die straks overal binnen en buiten in de bomen fonkelen. Het samen-zijn, in kleine groepjes, dat wel, en niet buiten de deur eten, maar wel de open haard aan, kaarslicht, samen koken en lange tafelgesprekken onder het genot van een goed glas rode wijn. Een lekker port na. Ik houd ervan en kijk er naar uit.

En daarom hebben wij genoten van het maken van deze sfeervolle kerstbrochure. Ons huis waande zich al even in een oase van glitter en glamour, en we hadden zo’n plezier! Even een momentje van rust en ontspanning. Een geschenk uit de natuur dat geeft een glimlach. Een persoonlijk gebaar, zomaar, of als compliment voor samenwerken en inzet aan het einde van een pittig jaar.

Want wat geeft u uw relaties met kerst?

Een fles goede rode port? Champagne? Of wordt het weer een traditioneel pakket van een groothandel met voor elk wat wils? Jaarlijks besteden we enorme budgetten aan het thema ‘kerst’ maar we weten nauwelijks nog de symboliek en leerschool die we hieruit mogen halen. Kerst is het feest van nieuw Licht in de duisternis en wedergeboorte. De wijzen uit het Oosten brachten geschenken mee om deze nieuwe fase te vieren. Zij waren dankbaar voor de lange reis die afgelegd was en voor het nieuwe leven wat geschonken is. Een nieuwe fase, privé of zakelijk, die zo puur en onbezorgd is als een pasgeboren baby. Een fase die nog helemaal gevormd mag worden. Daar horen persoonlijke geschenken bij zoals Mirre uit de streek van Azië, Goud uit de streek van Europa en Wierook uit de streek van Afrika. Deze geschenken vertegenwoordigden daarmee de drie toen bekende werelddelen.

Deze verbinding zou ik juist nu zo graag terugzien in onze huidige maatschappij. Ieder jaar nog stuur ik persoonlijk geschreven kerstkaarten, zomaar kaarten en verjaardagskaarten naar mijn dierbaren. Momenten die we vieren of waar we rouwen, een persoonlijk geschreven kaart of cadeau met betekenis geeft zo veel meer. Mijn wens is dat meer mensen weer bewust kiezen welk geschenk zij elkaar geven. En daarom dragen ook onze kerstgeschenken een persoonlijke boodschap met zich mee. Wij vertalen uw persoonlijke boodschap ook graag in een symbolisch gebaar. Wat wenst u uw medewerkers oprecht toe als u ze op anderhalve meter afstand diep in de ogen kijkt en het (kerst)geschenk overhandigt? Geluk, Gezondheid, Balans, Harmonie, Energie of een Sfeervol samenkomen met het gezin, Liefde? Wij geven u graag alvast wat inspiratie….

Social Media

Deel ons op social media

Recente blogs

STONES & STORIES

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Scherp als een Tijger(oog)

Scherp als een Tijger(oog)

De zon schijnt! De vogels zingen een vrolijk ochtendlied en vandaag een echte vrije dag! Lekker een vroege ochtend naar mijn paard. Er is nog niemand wakker dan mijn paard, hond en ik. Ik trek mijn stoute schoenen aan en we gaan gewoon heerlijk spelen in de rijbak. Ik...

Lees meer
Goddelijke verbondenheid

Goddelijke verbondenheid

Nu ik al een tijdje bezig ben om onze prachtige collectie edelstenen sieraden uit te breiden, werd ik onverwacht verblijd met het verzoek van een man om een sieraad op maat te maken bij zijn persoonlijkheid. Hij heeft niet zoveel met armbanden maar een passende...

Lees meer
Regenboog aan talenten

Regenboog aan talenten

Ken je dat gevoel van het niet kunnen of durven uitten van je talenten? Veel kinderen in de winkel kampen met dit probleem en ervaren pesten of onbegrip op school of tijdens het spelen in de buurt. Ook volwassenen kampen regelmatig met podium vrees, angst voor het...

Lees meer

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!