Blog: Dat raakt me

14/07/2020

Blog

Dat raakt me

Er overkwam me net zo iets bijzonders dat ik even alle werkzaamheden neerleg en een paar woorden aan het papier toevertrouw om met je te delen. Zoals velen al weten heb ik een passie voor edelstenen en gebruik ik deze graag als metafoor om een missie of visie uit te dragen of een bedrijfscultuur te versterken. Edelstenen zijn prachtige, unieke geschenken uit de natuur met al eeuwenlang een universele betekenis. Bergkristal (helder kwarts) wordt toegepast in onze elektronica en is een goede geleider. Daarmee staat het ook symbool voor heldere, transparante communicatie. En zo heeft iedere steen zijn eigen oorsprong, vibratie en toepassing. Ieder stuk is uniek en komt in zijn eigen hoedanigheid uit de natuur. We kunnen dus 10 brokken bergkristal naast elkaar leggen, maar er is er niet eentje exact hetzelfde. En daarmee kunnen we de metafoor maken naar onszelf; mensen van over de hele wereld met allemaal verschillende culturen en ieder continent of land zijn eigen sterke talenten. En toch is niemand hetzelfde en zijn we allemaal uniek.

Als je een prachtig stuk rozenkwarts of bergkristal vasthoudt en de tijd neemt om eens rustig naar de schittering in de steen te kijken, dan raakt dat je. Werkelijk, ik raad het iedereen aan die net als ik van hot naar her rent de hele dag, om eens gewoon vijf minuten stil te zitten en een edelsteen te observeren. ‘Dat raakt me’ is een gedachte die zeker opkomt en in je hele hartstreek te voelen is. Dit komt omdat ze een fijne vibratie afgeven. Dit maakt dat ze harmonie brengen in een woon- of werkomgeving. Door een edelsteen? Tja, je kunt vibratie niet vastpakken maar als je een ruimte met goede energie binnenstapt, dan raakt dat wel degelijk iets aan. Je voelt je welkom en het is er aangenaam.

Nu werk ik hier al langer mee en ben ik inmiddels gewend aan deze fijne vibraties. Dacht ik. Echter heb ik gisteren een aantal nieuwe rode ‘Golden Healer’ kommen en schalen ingekocht die ik zojuist aan het schoonmaken was zodat ze de showroom in kunnen. Ik bekeek een kom, boende tot het blonk en ineens schitterde het zonlicht er zo krachtig in dat ik alle insluitsels zag in een regenboog van kleuren en verhalen. Alsof ze me lachend toespraken. Mijn oog viel op de bloedrode lijn die er als een aquarel vlek doorheen loopt en het raakte me opeens recht in mijn hart. Ik werd er emotioneel van omdat ik weet welk verhaal deze steen in zich draagt. Ik heb de tekst voor betekenis van de Golden Healer namelijk onlangs zelf geschreven en in het Kristallen alfabet geplaatst. Pas zojuist kwam deze boodschap echt binnen. Wat een intens en ook heerlijk gevoel!

Social Media

Deel ons op social media

Recente blogs

STONES & STORIES

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Down to Earth

Down to Earth

Nu velen van ons in persoonlijk bewustzijn ontwaken en het Licht in zichzelf laten schijnen, is de wens om de ontdekkingsreis aan te gaan naar hogere frequenties en andere dimensies gegroeid. En het is een prachtig pad, eerlijk is eerlijk. Laten we in dit avontuur...

Lees meer
Scherp als een Tijger(oog)

Scherp als een Tijger(oog)

De zon schijnt! De vogels zingen een vrolijk ochtendlied en vandaag een echte vrije dag! Lekker een vroege ochtend naar mijn paard. Er is nog niemand wakker dan mijn paard, hond en ik. Ik trek mijn stoute schoenen aan en we gaan gewoon heerlijk spelen in de rijbak. Ik...

Lees meer
Goddelijke verbondenheid

Goddelijke verbondenheid

Nu ik al een tijdje bezig ben om onze prachtige collectie edelstenen sieraden uit te breiden, werd ik onverwacht verblijd met het verzoek van een man om een sieraad op maat te maken bij zijn persoonlijkheid. Hij heeft niet zoveel met armbanden maar een passende...

Lees meer

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!