Vreugdevolle steen voor liefde en voorspoed

Topaas(Helderblauw)

Vreugdevolle steen voor liefde en voorspoed

Is een zachtaardige, empathische steen die energie leidt naar de plek waar ze het meest nodig is. Topaas staat bekend als vreugdevolle steen van liefde en voorspoed, die ervoor zorgt dat jouw doelen worden bereikt. De helderblauwe kleur verzacht, herlaadt, stimuleert en geeft nieuwe motivatie om jouw eigen talenten te gaan ontdekken en te ontplooien vanuit jouw eigen creativiteit en zuivere zijn. Dit kristal werpt licht op je pad, toont de doelen en boort innerlijke hulpbronnen aan. Het wekt vertrouwen in het universum dat jou in staat stelt te ‘zijn’ in plaats van te ‘doen’. Het maakt een einde aan twijfel en onzekerheid. De energie van Topaas zorgt voor vreugde, edelmoedigheid, overvloed en een goede gezondheid. Het vermindert spanning op elk niveau en laat je met een glimlach baden in de rijke overvloed dat het leven je óok schenkt. 

Helderblauw Topaas schenkt je de hoge lichtvibraties van jouw Sterrewezen. In puur blauwe stilte wordt je zachtjes geleid naar trillingen die jouw lichaam bevatten kan, zodat je in overgave kunt baden, in helderheid en gelukzaligheid van jouw eigen krachtig oeverloos Licht. 

Tijgeroog

Kinderlijke onbezorgdheid & Speelse vreugde

Tijgeroog verwijst naar zijn dierlijke naamgenoot met zijn stoere jungle kleurpallet aan repen. Een vriendelijke, zacht aardende steen die je stoutmoedig laat ontdekken en voelen hoe verfrissend een situatie lijkt als je er even vanuit een andere hoek naar kijkt.

Tijgeroog is een zonnesteen van vitaliteit, creativiteit en fysieke actie. Het aardt de energie van de zonnestraal in de aarde en is daarmee verbonden met je onderste drie chakra’s. De energie van Tijgeroog helpt je om het evenwicht tussen uitersten te vinden en de wereld van dualiteiten achter je te laten. Je overstijgt ‘goed’ en ‘fout’ door bewustzijn van die ene Bron waar alle polariteiten uit ontstaan zijn. Tijgeroog stelt je in staat om keuzes te maken op grond van inzicht en niet op basis van oordelen.

Tijgeroog is er in drie basiskleuren; van bruingele glans tot diepdonkerrode of donkerblauw-groene strepen. Houd hem eens draaiend tegen het licht en je ziet zijn energie als een peristaltische schakering. Van binnen naar buiten richt hij zich op het verteren van angsten en bange kramp. De matte verveling van eentonigheid verdwijnt en er is op-lucht-ing. Ruimte. Vrijheid! Speelsheid! De Tijgeroog verdrijft angsten en maakt ruimte voor speelsheid en kinderlijk plezier. Zijn pulserende energie werkt op je zonnevlechtchakra. Het omgeeft je aura met gouden ringen voor bescherming en daarmee maakt het alert voor illusies en gevaar. Het maakt je scherp, intuïtief en bekrachtigt je zelfvertrouwen. Kom maar op met dat avontuur!

Kinderlijke onbezorgdheid & Speelse vreugde

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!