Zuivering en geneeskracht door reiniging

Shungiet

Zuivering en geneeskracht door reiniging

Een zeer aardse steen die op dit moment alleen nog in Rusland wordt gevonden. Dit twee miljard oude mineraal is ontstaan voordat er organisch leven bestond. Terwijl mineralen op koolstofbasis normaal uit organisch materiaal zoals oude bossen bestaan, is Shungiet mogelijk gevormd door een enorme inslag van een meteoriet waarvan de krater het Onega-meer heeft doen ontstaan. Mogelijk zwommen er micro-organismen in deze soepachtige zee en vormde de zeebodem de Shungiet afzetting. Hoewel het meer sterk vervuild is, is het water dat eruit stroomt gezuiverd door de Shungiet laag. Het water wordt al honderden jaren gebruikt als geneeskrachtige bron.

Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en werkt daardoor zeer reinigend. Dit zeldzame koolstofmineraal bestaat uit fullerenen, een soort holle cilindrische buisjes. Elke holle cilinder bevat twintig tot vijfhonderd koolstofatomen. De fullerenen waaruit Shungiet bestaat beschermen tegen elektromagnetische frequenties.

Shungiet verwijdert mentale of emotionele vervuilende stoffen, zodat verse patronen kunnen worden afgedrukt. Het stimuleert ook het vasthouden van wijsheid uit het verleden en de toepassing ervan op het heden voor een nieuwe toekomst.

Sneeuwvlok Obsidiaan

Het onbegrensde, diepte van al wat is

Een milde variant van het mystieke, zwarte Obsidiaan dat zijn ware aard toont als je helder licht op de donkere randen laat schijnen. Het is een glasachtig vulkanisch gesteente dat behoort tot het Aarde element. Zijn structuur is amorf wat inhoudt dat het geen regelmatig geometrisch patroon vertoont. Metaforisch is dit te vertalen naar het onbegrensde, de diepte van al wat is.  Obsidiaan toont de ongekende, soms harde waarheid van het authentiek zijn. Durf je deze uitdaging aan en houd je wel van een avontuur? Dan heb je aan dit sieraad een krachtige bondgenoot die je helpt de balans tussen ‘licht’ en ‘donker’ te vinden. Het is een krachtige steen met een reinigende werking. Op vriendelijke wijze zal het ook jouw eigen schaduwkanten tonen en je aanmoedigen de lessen hiervan in te zien zodat je ervaart dat jouw pad glashelder is en zuiver in waarheid.

Sneeuwvlok Obsidiaan is een stenen bondgenoot die een beschermend energieschild om je heen legt en graag wordt gedragen tijdens het reizen of als je je in een menigte bevindt. Het verdrijft energie die niet zuiver is afgestemd en laat jouw intuïtie spreken.

Het onbegrensde, diepte van al wat is

Engelensteen voor sereniteit en bescherming

Seleniet

Engelensteen voor sereniteit en bescherming

Seleniet wordt wel Engelensteen genoemd door de zeer fijne lijnenstructuur die een gouden gloed schenkt als er (kaars)licht doorheen schijnt. De zachte, serene uitstraling van de Seleniet kaarshouders in onze collectie staan symbool voor rust, balans, troost en vrede in uzelf en uw omgeving.

Seleniet is gehydrateerd calciumsulfaat en een heel zachte steen. Het wordt gevormd in kleiafzettingen en rond hete bronnen. Dit mineraal is nauw verwant aan het vezelige satijnspaat en kan niet tegen vocht.

Seleniet is een fijne steen om in je coaching of meditatie ruimte neer te leggen. Het geleidt energie en laat het weer stromen. Tijdens meditatie of heling kan de frequentie zich verbinden met Engelen en dierbaren. Hang een Seleniet staaf voor een entree of in een hal en het biedt bescherming door een zachte fijne energie van boven naar beneden te laten stromen die neutraliserend werkt en harmonie in zich draagt. Gebruik het ter bescherming van entiteiten door het in de hoeken van uw vertrekken te leggen. Een fijn mineraal dat rust, vrede, troost en balans in uzelf en uw dierbaren schenkt.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!