Een persoonlijke reis naar binnen

Regenboog Obsidiaan

Een persoonlijke reis naar binnen

Regenboog Obsidiaan helpt je om de reis te maken de diepte in, naar het innerlijk licht, dat zich binnen in jou bevindt! Niet de reis naar boven maar de reis naar binnen vangt aan met Regenboog Obsidiaan. Een meditatie steen die je begeleidt ‘Down the rabbit hole’ en als Alice in Wonderland je antwoorden laat vinden op vergeten vragen. Een persoonlijke reis door de duisternis van jouw onderbewuste waar je de emotionele wonden en trauma’s opruimt en verloren delen terughaalt naar jouw licht. Al jouw chakra’s zullen gereinigd worden van genetische patronen en trauma ervaringen die hier blokkades hebben veroorzaakt. Helder stralend zullen jouw schone chakra’s weer een palet aan kleuren tonen en vormt jouw innerlijk Licht de kleurrijke regenboog tussen wat geweest is en de horizon. Je hoeft er dan alleen nog maar onderdoor te dansen. Het is verstandig om deze steen te gebruiken als je er bereidwillig voor kiest om de diepte in te gaan via een meditatie en niet vanuit een crisis situatie. Eventueel kies je hiervoor begeleiding van een (edelsteen)therapeut. Je kunt ook starten met de milde Sneeuwvlok Obsidiaan en gaandeweg jouw ontwikkelingsproces overstappen naar Regenboog of zwarte Obsidiaan. Zet’m op!

Rookkwarts

Aardende en zuiverende werking

Rookkwarts is een kwarts variëteit en behoort tot het element Aarde. De zacht bruine kleur ontstaat door natuurlijke straling en symboliseert zijn sterk aardende en zuiverende werking. Hiermee wordt Rookkwarts ook ingezet om de negatieve gevolgen van straling (radioactief, elektromagnetisch of röntgen) te neutraliseren. Hoog sensitieve mensen of zij die veel met de hogere energieën werken, kunnen met Rookkwarts eenvoudig terugkeren in het eigen lichaam en accepteren makkelijker de fysieke wereld, waartoe wij ook behoren. Het is een fijn kristal voor mensen die moeite hebben om zich thuis te voelen in ons aardse lichaam. Het helpt om je meer betrokken te maken bij het leven op onze aarde en het maakt je in staat om eenvoudiger je eigen realiteit te creëren. Rookkwarts op je lichaam of in je omgeving zuivert zware, negatieve energie en schenkt je een licht en goed humeur. Anders dan mineralen zuivert de energie van Rookkwarts de aura en de energetische systemen door de energieën naar de aarde te laten geleiden. Geplaatst in een ruimte reinigt het de omgeving op een vergelijkbare wijze als witte salie dat doet. Rookkwarts is te gebruiken als verbinder in het elektrische circuit tussen hogere energie en aarde energie. Het dragen van Rookkwarts kanaliseert de enorme hoeveelheid aan energie die tot onze beschikking staat. Een trouwe vriend die je helpt te aarden in je fysieke lichaam en met je werkt om stap voor stap doelen te realiseren.

Aardende en zuiverende werking

Steen van zachtheid

Rozenkwarts

Steen van zachtheid

Steen van zachtheid en vertegenwoordigt liefde. Liefde voor jouzelf, voor elkaar en voor de omgeving. Zij verstilt heftige emoties en draagt bij aan een gezellige sfeer.

De roze kleurschakeringen en kalme uitstraling maakt dat Rozenkwarts haar omgeving vult met een harmoniserende energie. Rozenkwarts is daarmee een uitstekende steen om kernwaarden als empathie, harmonie, duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en balans uit te stralen en over te brengen.

Rozenkwarts verstilt en activeert het hartchakra waardoor interacties met anderen in harmonie zullen verlopen. Rozenkwarts heelt emotionele wonden en oude, op het ego gebaseerde patronen. Zij verbindt van binnenuit. Het bevordert communicatie van hart tot hart.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!