Ik schenk je een glimlach

Relatiegeschenken

Ik schenk je een glimlach

Dat is het waardevolle gevoel wat u terugkrijgt als u een met zorg gekozen geschenk aan een dierbare relatie overhandigt. Een persoonlijk gebaar om een moment te bekrachtigen, een blijk van waardering uit te drukken of een verbinding te verdiepen.

Edelstenen kunnen op vele manier als persoonlijk geschenk ingezet worden. Denk aan een universeel symbool voor het uitdrukken van de kernwaarden van uw organisatie, als eye catcher in uw kantoor of ontvangstruimte, als symbool voor duurzaamheidsbeleid of als een relatie of jubileumgeschenk. De oeroude betekenis is in vele culturen ongewijzigd gebleven. Hierdoor kunnen stenen communicatie tussen culturen verstevigen en op diepe wijze mensen verbinden.

Edelstenen worden eeuwenlang gevormd door de elementen van de natuur. Dit geeft een ongekende, diepe schoonheid in het aanzien van ieder uniek stuk dat zich aan ons openbaart. Signed by Nature biedt in deze catalogus een selectie van edelsteen producten en voorziet deze graag van uw eigen persoonlijke boodschap die u wilt overdragen.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!