Harmonie & Schoonheid

Projecten

Harmonie & Schoonheid

Dagelijks komen er duizenden indrukken op ons af, die we allemaal in ons opnemen. Positieve indrukken geven ons energie en inspiratie, terwijl negatieve indrukken ons leeg zuigen, concentratie wegnemen en moe maken. In een sterk veranderende tijdsgeest waarin we in een stroomversnelling prikkels van onze omgeving te verwerken krijgen, zoeken we naar nieuwe ankerpunten om ons weer op te laden. Wij spenderen gemiddeld zo’n 80% van onze tijd binnen. Of een omgeving positieve of negatieve signalen afgeeft, heeft een grote invloed op onze gemoedstoestand. Wij mensen functioneren nu eenmaal goed in een natuurlijke omgeving.
Onze visie is dat alles met elkaar verbonden is. Dit vertalen wij in een interieur en exterieur advies voor uw woningen, hotels, wellness studio’s, zorgcomplexen en bedrijfspanden. Wij doen dit met een team van specialisten waarin de eindgebruiker de hoofdrol speelt. Neem contact op voor uitgebreide informatie.

Corporate Identity

Edelstenen dragen een verhaal in zich door hun land van herkomst en de wijze waarop ze ontstaan en gevormd zijn. Hierdoor zijn het krachtige kunstobjecten die metaforisch uw missie en kernwaarden kunnen vertalen. Eén blik vertelt uw verhaal zonder woorden. De edelsteen wordt zorgvuldig uitgezocht bij uw bedrijfscultuur, de ruimte waar hij komt te staan en de functie die de ruimte dient. Het zijn ware ijsbrekers met een fijne vibratie die een ruimte in balans brengen. Voor diverse kantoren mochten wij unieke exemplaren leveren die bijdragen aan de corporate identity van de onderneming.

     

 

Maretti Lighting

Design verlichting dat is afgestemd op een persoonlijke stijl en wensen in de leefomgeving, dat is de specialiteit van Maretti Lighting. Zij hebben zowel eigen designverlichting lijnen als ontwerpen in opdracht voor nationaal en internationaal bekende interieur designers en architecten. Onze edelstenen vinden hun toepassing in prachtige eigentijdse en duurzame ontwerpen en stralen ook op de LXRY Fair en Maison & Objet in Parijs.

 

Munsterhuis Sportscars

Passie, creativiteit en kwaliteit maken samen hoogwaardige kunst! Gedurende zes maanden in 2014 vormden onze edelstenen het decor in de moderne showroom van Munsterhuis Sportcars. De edelstenen vormden de metafoor voor de sterke staaltjes kunst die Ferrari en Maserati neerzetten met steeds weer een uniek zijn ontwerp in design en allen van zeer hoogwaardige kwaliteit met een bijzondere sportieve snelheid.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!