Natuurlijke evolutie

Polychroom Jaspis

Natuurlijke evolutie

Heelt wonden uit het verleden door prachtige verbindingen te creëren die op natuurlijke wijze overvloeien in het leven van nu. Jaspis werkt op de lagere energieën en kampementen die met het ego van doen hebben. Materialisme, hectiek, stress, het doet er gewoon niet meer toe. Het is een pure Aarde steen af te lezen aan zijn warme, weelderige tinten in vormen en patronen zoals onze aardkorst deze heeft. 

Jaspis is er in vele kleurschakeringen. Elk met een eigen verhaal over het ontstaan en de natuurlijke evolutie van de aarde. Ze vertegenwoordigt het verhaal van diepe schoonheid en verbondenheid. Het heeft zich eeuwenlang gevormd in ondergrondse kanalen of binnen scheuren van de aardkorst waarmee het metaforisch zijn helende werking voor diepliggende emotionele wonden aangeeft. Ook die van de veranderende tijdsgeest.

Peridot

Verbinding met het Deva en Plantenrijk

Peridot is een steen van het Aarde element en innig verbonden met het Deva- en plantenrijk. Het is een geliefde steen voor mensen die zich met natuur- en milieu bezighouden en voor eenieder die zich betrokken voelt een bijdrage te leveren aan het helingsproces van onze planeet Moeder Aarde. Peridot verbindt zich met de frequenties van bomen, planten, insecten en interdimensionale natuurwezens die onze aarde dienen in haar evolutieproces. Het is een vrolijke steen die voorspoed aankondigt op elk gebied als de wens maar is ontstaan vanuit het hart. Deze steen laat je ervaren dat Liefde is. De natuur laat dit metaforisch op vele manieren zien in al haar cycli, van zaaien, groei tot bloei en loslaten om te vergaan en weer opnieuw op te staan in een volgende cyclus. Als je dat proces in jezelf gevonden hebt dan start jouw avontuur naar zelfverwezenlijking. Peridot versterkt je eigenwaarde door jou de bron van alle overvloed te laten zien en het Goddelijke vonkje in jou zelf te laten ontwaken. Jouw bewustzijn zal hierdoor verhoogd worden en als je je kunt openstellen om meer van deze Kosmische Liefde in ontvangst te nemen, kan Peridot je helpen om op alle niveaus van je leven overvloed te ervaren.

Al drieduizend jaar wordt peridot gedolven op het onherbergzame Egyptische eiland Zagbargad. Deze naam betekent in het Arabisch ‘Olivijn’ of ‘Peridot’. Peridot is een uitgekristalliseerde vorm van Olivijn. Olivijn komt ook voor in ruwe gesteenten zoals Lava. De zwarte stranden op Hawaii bijvoorbeeld bestaan uit een groot percentage Olivijn en zijn hiermee een natuurlijke opruimer van het CO2 wat we op aarde uitstoten. Peridot is miljoenen jaren ouder en wordt gevonden als uitgekristalliseerde brokjes magnesium-ijzersilicaat die worden gevormd als compacte, korte prisma’s. De limoengroene kleur wordt veroorzaakt door het ijzer. Vaak zie je ook bruine insluitsels van andere delfstoffen of insecten. Hierdoor is Peridot zeldzamer en een geliefde steen voor sieraden. En een geliefde steen van de oprichtster van deze site ;-).

Verbinding met het Deva en Plantenrijk

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!