Ik schenk je een glimlach

Kerstgeschenken

Ik schenk je een glimlach

We naderen het einde van een wel heel turbulent jaar. Een jaar wat zich kenmerkt door onverwachte wendingen in zowel ons dagelijks leven als ook binnen onze zakelijke omgeving. Juist in sterk veranderende tijden en omgevingen, hechten we waarde aan traditionele gebruiken. Een stukje herkenning en houvast en een moment van ontspanning, dat hebben we gewoon nodig!

En daarom hebben wij genoten van het maken van deze sfeervolle kerstbrochure. Ons huis waande zich al even in een oase van glitter en glamour, en we hadden zo’n plezier! Even een momentje van rust en ontspanning. Een geschenk uit de natuur dat geeft een glimlach.

Wat geeft u uw dierbaren en relaties met kerst?

Het is onze wens dat meer mensen weer bewust kiezen welk geschenk zij elkaar geven. En daarom dragen ook onze kerstgeschenken een persoonlijke boodschap met zich mee. Wat wenst u uw medewerkers oprecht toe als u ze op anderhalve meter afstand diep in de ogen kijkt en het (kerst)geschenk overhandigt? Geluk, Gezondheid, Balans, Harmonie, Energie of een Sfeervol samenkomen met het gezin, Liefde? Wij geven u graag alvast wat inspiratie….

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!