Ik ben jou ook

Persoonlijke geschenken

Ik ben jou ook

Een geschenk is een gebaar waarmee u een gevoel of blijk van waardering overdraagt. Onze geschenken zijn uniek en gevormd door de natuur. Net als u en uw dierbaren. Soms wilt u een cadeau geven met een symbolische waarde. Een blijk van waardering bij een jubileum of afscheid, troost in moeilijke tijden of geluk bij een blijde gebeurtenis. Wij helpen u graag en zoeken samen met u een perfect passend geschenk uit wat uw boodschap zonder woorden overdraagt. Tijdens een persoonlijk gesprek voelt Ellen in welk kristal of geschenk uit de natuur uw wens vertaalt. Zij kan de boodschap ook metaforisch vertalen en verbinden met het uitgezochte kristal. Hiervoor maakt zij dan een tekst die bij het kristal gegeven kan worden. Dit is maatwerk en vraagt een bijdrage van € 45,- per tekst, ongeacht de waarde van uw aankoop. Natuurlijk hebben wij ook (kosteloos) standaard teksten die universeel geïnterpreteerd kunnen worden van al onze edelstenen. Kijkt u hiervoor op de site bij Kristallen alfabet.

Binnenkort komt er een nieuwe brochure online. Voor nu kunt u een afspraak maken in onze boutique store. Budgetten spelen geen rol. Onze deur staat open voor eenieder die een persoonlijk geschenk wil uitzoeken, voor uzelf of voor een dierbare.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!