Passie

Our Smile

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Ellen te Brake

Edelstenen zijn gevormd door de elementen van de natuur en dit schenkt ons een ongekende, diepe schoonheid in het aanzien van ieder uniek stuk dat zich aan ons openbaart. Hier vindt de naam Signed by Nature haar oorsprong en is het begin van mijn passie dat zich heeft ontplooid tot dit label. Gevormd door de natuur, dat zijn we allemaal. Ik heb mij ten doel gesteld dat de kristallen die zich nu aan ons openbaren hun verhaal mogen vertellen. 

De boodschap die zij in zich dragen schenken een verdieping in het bewustzijnsniveau van zowel de gever als de ontvanger. En daarmee dragen wij letterlijk een steentje bij aan een leefomgeving in balans met de diepe wens voor schoonheid en harmonie in ieder mens en elke organisatie.

Kristallen vormen een prachtig en krachtig geschenk uit de natuur met een bijzondere boodschap. Een geschenk op maat bij alle grote levensgebeurtenissen, of gewoon zomaar. Ik laat u graag kennis maken met onze collectie en begeleid u persoonlijk om tot de juiste keuze te komen. Dat schenkt een glimlach.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!