Het ware zelf glashelder gespiegeld

Obsidiaan

Het ware zelf glashelder gespiegeld

Het mystieke, glanzende uiterlijk van zwart Obsidiaan toont zijn ware aard als u helder licht op de donkere randen laat schijnen. Het is een glasachtig vulkanisch gesteente dat behoort tot het Aarde element. Zijn structuur is amorf wat inhoudt dat het geen regelmatig geometrisch patroon vertoont. Metaforisch is dit te vertalen naar het onbegrensde, de diepte van al wat is. Zwarte Obsidiaan kent geen grenzen en beperkingen en toont de ongekende, soms harde waarheid van het authentiek zijn. Durft u deze uitdaging aan en houdt u wel van een avontuur? Dan heeft u aan Obsidiaan een krachtige bondgenoot dat u helpt alles wat overbodig is op te ruimen en uw aura te reinigen van negatieve energie├źn en geopatische belasting. Uw pad is glashelder en zuiver in waarheid.

Olivijn

Natuurlijke opslag van CO2

In deze uitleg hebben we het over ruwe brokken Olivijn die als grindvervanger ingezet kunnen worden op terrassen, grindpaden, langs vijvers ed. De verwering van Olivijn als het in aanraking komt met (regen)water stabiliseert de Ph waarde van de grond, levert magnesium voor bladgroen en zorgt voor silica dat grassen nodig hebben.

Olivijn + water met kooldioxide ==> Magnesium bicarbonaat + Silica

Deze oplossing komt in de sloot, beek, rivier en uiteindelijk in de zee en daar wordt het gebruikt door marine organismes zoals schelpen die kalk gebruiken om hun skelet te vormen. Als de organismen sterven zinken de skeletjes naar de bodem of worden ze naar de kant gestuwd. Zo zijn de Dolomieten, de kliffen van Dover en onze eigen Pietersberg in Limburg gevormd. Dit is de natuurlijke opslag van onze CO2 door de aarde. Wij informeren u graag over de uitgebreide toepassing van Olivijn in de reductie van CO2!

Olivijn edelsteen, zie Peridot.

Natuurlijke opslag van CO2

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!