Een regenboog van stralende tinten

Labradoriet

Een regenboog van stralende tinten

Labradoriet is afkomstig van het schiereiland Labrador in Canada waar het voor het eerst gevonden werd in 1770. Labradoriet wordt gekoesterd door zijn opvallende kleurenspel waarbij levendige flitsen groen, blauw, goud, oranje, rood en violet elkaar afwisselen. Labradoriet geeft een regenboog van stralende tinten als het verlicht wordt.

Daarmee symboliseert het ook de regenboog aan talenten die in eenieder zit en moedigt het aan om de eigen talenten ook daadwerkelijk in te zetten. Iedereen is uniek en heeft een eigen kleurenpallet. Dat geldt zelfs voor een land, een cultuur, een werelddeel. Samen vormen we een prachtig kleurrijk en bijzonder geheel. 

Labradoriet is een steen van avontuur. Het moedigt aan om op ontdekking te gaan. Hij werkt op je zonnevlecht chakra, ook wel de motor van ons energiecentrum genoemd. Vanuit daar zet hij alle andere energiecentra (chakra’s) in beweging en dat geeft zelfvertrouwen. Labradoriet symboliseert eenheid vanuit eigenheid waardoor harmonie ontstaat. Dit is een wens die diep van binnen in een ieders bewustzijn aanwezig is. Het is een zeer waardevolle steen die bijdraagt aan de spirituele evolutie die wij als mens en ook als planeet in zijn geheel ondergaan.

De Labradoriet functioneert ook goed in kantoren waar veel mensen met een diversiteit aan achtergronden en specialismen samen aan het verwezenlijken van doelen werken. Labradoriet zet je in je eigen kracht en laat je ook de eenheid zien achter een ogenschijnlijke dualiteit. Je zult onderlinge verbondenheid herkennen en erkennen. Wij zijn het avontuur aangegaan en hebben een eigen collectie sieraden ontwikkeld. Facetgeslepen hangers en ringen van diverse edelsteen soorten, op maat gemaakte armbanden zijn nu verkrijgbaar in onze showroom. Ze laten je sprankelen… 

Lapis Lazuli

ontwaakt de innerlijke Koning of Koningin in jou

Lapis Lazuli is een krachtige steen van het windelement. De term ‘Koningsblauw’ komt vast en zeker van deze prachtige natuurlijke blauwe kleur die Lapis ons schenkt. Het dragen van of mediteren met Lapis wekt de innerlijke Koning of Koningin in jou. Het schenkt je vriendschap in Goddelijke verbondenheid. De vibraties activeren de heldere centra bij het derde oog waardoor jouw intuïtie zich verder kan ontwikkelen; de mystieke sleutel tot spirituele leiding. Het is een steen van visionair bewustzijn die je informatie brengt veelal in de vorm van beelden. Hiermee versterkt het ook je intellectueel bewustzijn en helpt het je kennis te vinden en over te dragen vanuit de diepste waarheid. De stimulerende invloed van Lapis op het keelchakra helpt jou om in alle situaties de waarheid te onderscheiden alsook te spreken. Afhankelijk van insluitsels van andere stenen zoals Pyriet (handelen vanuit je hoogste idealen) of Calciet (reinigen van je energiesysteem) of in combinatie met andere edelstenen, is het een effectieve bondgenoot op jouw eigen ontdekkingsreis in bewustzijn en groei. Het sterkt individualiteit vanuit Goddelijke leiding.

ontwaakt de innerlijke Koning of Koningin in jou

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!