Oneindige ruimte in vele varianten

Helder kwarts

Oneindige ruimte in vele varianten

Helder Kwarts is één van de meest veelzijdige en bekendste stenen uit het mineralenrijk. Zodra u zich in dit mineraal verdiept, zult u zich verwonderen over de talrijke en zeldzaam mooie variaties die de natuur ons geschonken heeft. De naam Kwarts is afkomstig van het Griekse woord ‘ijs’, gerelateerd aan de eeuwenoude gedachte dat Kwartskristal uit water bestond dat zo diepgevroren was dat het niet meer kon ontdooien.

Bergkristal staat sinds oudsher symbool voor oneindige ruimte, zuiverheid, volharding en heling. Duizenden jaren wordt het al verwerkt in sieraden en amuletten, is het een bekend instrument binnen de natuurgeneeskunde en is het een geleider in de elektrotechniek. Kernwaarden als zuiverheid, puurheid en transparantie worden door Bergkristal zonder woorden overgedragen aan eenieder die een blik op deze steen werpt.

Heulandiet

Reizen naar Lemurië en Atlantis

Heulandiet toont zich in drie zachte tinten van glasachtige witte kristallen tot groen en ondoorzichtig perzikkleurig. Ze zijn vaak als kleine kristalbolletjes gebundeld op een matrix en deze perzikkleurige Heulandiet neemt je gedachten mee naar koralen en oceanen. Niet zo verwonderlijk want dit mineraal is sterk verbonden met de energieën van Lemurië en Atlantis. Hierdoor maakt zijn trilling het ook eenvoudig om tussen innerlijke dimensionale velden te reizen. Het is een fijne bondgenoot om een reis in je eigen Akasha kronieken te maken of als ondersteuning te gebruiken bij een helingsessie van jouw zielepad. Heulandiet laat je zien hoe je karmische patronen met negatieve emoties los kunt laten en de kennis daarvan in het huidige leven kunt toepassen. De roze kleur van dit Heulandiet werkt fysiek op het endocriene stelsel. Heulandiet is een steen die je inwijdt en dan op deze plek laat staan zodat hij de groei die je nastreeft in alle rust teweeg kan brengen.

Reizen naar Lemurië en Atlantis

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!