Warmte en weldaad van de zon

Golden Healer(geel)

Warmte en weldaad van de zon

Deze prachtige kwartskristallen met goudgele schittering en insluitsels vertegenwoordigen de warmte en weldaad van de Zon. Iedere ochtend verschijnt onze krachtige Zon elegant aan de horizon en laat hij de nacht vloeiend overgaan in een prachtige nieuwe dag. De Golden Healer helpt jou op eenzelfde zachte wijze om situaties in een nieuw daglicht te plaatsen. Deze zacht helende steen maakt specifiek bewust van ons huidige voedingsproces en de chemische afvalstoffen die we met bewerkte voeding dagelijks binnen krijgen. Ons immuunsysteem werkt hard om ons lichaam hiervan te zuiveren en schadelijke stoffen te verdrijven. De Golden Healer ondersteunt dit verwerkingsproces en maakt tevens bewust van de negatieve patronen in jouw eigen voedingspatroon. Hij brengt je helderheid om nieuwe perspectieven in jouw levensstijl te zien en schenkt zonnestralen om deze vol moed en met een glimlach in een nieuwe dag te integreren.

Golden Healer(rood)

Voeding voor Moeder Aarde

Recentelijk zijn er ook Golden Healer stenen gevonden met rode infusies. Deze kwartskristallen hebben hun oorsprong in oppervlaktes waar meer Hematiet in de grond zit. Hematiet is aardend en dit maakt dat de rode Golden Healer je nog krachtiger met beide benen op de grond zet. Zij wijst je op de voeding die Moeder Aarde nodig heeft en helpt helers die zich bezighouden om onze bodem en planten te beschermen. Het maakt bewust van de schade die wij door het kappen van oerwouden en bossen aanrichten zonder iets terug te geven. Deze Golden Healer toont de bloedrode wonden van het aardoppervlak en spoort je aan om ze te genezen.

Tegelijkertijd werkt het ook op het zuiveringsproces van jouw eigen wonden die verbonden zijn met het onderste wortelchakra. De kracht van het bestaan, het wortelen, mag vanuit een gereinigd zelfbewustzijn opnieuw wortelschieten. Zodra jij dit vanuit een vernieuwd perspectief gaat zien, kun je er ook naar handelen. Eenmaal dit besluit genomen zal de Golden Healer je krachtig helpen het zuiveringsproces in gang te zetten. De Golden Healer zal jou laten zien waar je kunt beginnen en je hierin als een plezierige bondgenoot ondersteunen.

Voeding voor Moeder Aarde

Liefde

Respect

Vertrouwen

Gouden Driehoek

Liefde

Respect

Vertrouwen

Edelstenen en mineralen hebben elk hun eigen oorsprong en vibratie. Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal in een driehoek geplaatst brengt een goede energiestroming in de ruimte. Het getal drie omvat de drie-eenheid in de geschiedenis en draagt een symbolische betekenis als de vereffening van tegenstellingen. Bijvoorbeeld de drie primaire levensbehoeften eten, drinken en slapen.

  • Amethist
    • Prachtige dieppurperen kristallen met een Koninklijke uitstraling. Deze vibratie haalt spanningen weg en geeft rust en ruimte in het hoofd. Het zet aan tot intuïtief denken en handelen.
  • Rozenkwarts
    • Steen van zachtheid en vertegenwoordigt liefde. Liefde voor uzelf, voor elkaar en voor de omgeving. Zij verstilt heftige emoties en draagt bij aan een gezellige sfeer.
  • Bergkristal
    • Doet zijn transparante uiterlijk eer aan. Het reinigt en zuivert energieën in de ruimte. Het maakt vitaler en er ontstaat ruimte voor heldere gedachten en nieuwe ideeën en activiteiten.

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!