16 & 17 Oktober 2021

Indian Summer Celebration

De Indian Summer Celebration is een jaarlijks terugkerend event waarbij we de nazomer vieren met dierbaren, gelijkgestemden en natuurlijk onze roofvogel vrienden! Een heel weekend sprankeling en inspiratie binnen en buiten de winkel. Kom gezellig kijken en genieten. Het evenement vindt plaats voor de winkel op de parkeerplaatsen. Za en zo van 11 – 17u, vrij toegankelijk voor jong en oud. 

10 & 11 April 2021

Landelijk Atelierweekend

Wij doen mee met de winter-editie van het Landelijk Atelierweekend. Kom dit weekend gezellig naar Heusden vesting en ontdek de verborgen schatten van creatieve kunstenaars.
Edelstenen zijn een tijdloos kunstobject voor uw interieur die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de sfeer in een ruimte. Dit weekend hebben wij een Feng-Shui specialiste te gast om u te vertellen over de energiestromen in uw woon- en werkomgevng en hoe deze te optimaliseren. Wij vertellen u hier graag meer over onder het genot van een kopje verse kruidenthee.

Voor meer informatie kijkt u op Landelijk Atelierweekend

Datum nader te bepalen

Happy Rock Hour

Ik ontmoet veel fijne en gelijkgestemde mensen die volop hun potentieel aan het ontwikkelen zijn. Het liefst zou ik jullie ook allemaal aan elkaar willen verbinden. Zo nu en dan organiseer ik een Happy Rock Hour van 16-17 u in mijn winkel. Helaas moeten we door de lockdown nog even geduld hebben voordat we elkaar weer persoonlijk in de winkel kunnen begroeten. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van alle leuke activiteiten en boodschappen van de kristallen. 

Omdat het een kleine ruimte is, kunnen we maximaal 5 deelnemers hebben. Aanmelden is daarom wel verplicht. Geen kosten, wel veel gezelligheid en inspiratie!

Datum in overleg

Inspiratiecafé

Wil jij met een gezelschap van zussen, vriendinnen of collega´s een inspirerende beleving over het tijdperk waar we ons in bevinden, de invloed van de elementen uit de natuur en hoe edelstenen met hun karakteristieke eigenschappen en energie ons kunnen helpen om in ons persoonlijk bewustzijn te groeien? Boek dan een Inspiratiecafé op maat. Dit is een informeel en gezellig samenzijn in mijn winkel waar we onder het genot van een kopje edelsteenthee kennis delen en nieuwe inzichten verwerven over dingen die er voor jullie toe doen. Vooraf bepalen we het thema, de sessie verloopt altijd verrassend en ontspannend. Duur 2,5 uur. Min 4 en max 6 personen. De financiële bijdrage bedraagt 25 euro per persoon.

Inspiratie formulier

Heb je vragen, ideeën of inspiratie, dan kun je via onderstaand formulier contact opnemen met mij.

Telefoon: +31 621117500

E-mail: Ellen@signedbynature.nl

6 + 8 =

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!