Blog: Liefde is

15/07/2020

Blog

Liefde is

Ruim 14 jaar geleden richtte ik vanuit passie voor inspireren en een talent om te verbinden mijn communicatie adviesbureau op. Vanuit de visie dat alles met alles verbonden is, geef ik vorm aan de missie om mens en organisatie vanuit passies en talenten te laten ontplooien. Dat brengt een beweging op gang voor het vormen van een nieuwe wereld(economie) en leefomgeving, vanuit het hart en met een gezonde dosis verstand. ‘If you can dream it, do it’, is het motto in alle activiteiten die ik onderneem.

En zo volgde ik mijn hart en kreeg ik prachtige opdrachtgevers in diverse sectoren. Mijn droom achterna, voel ik me inmiddels helemaal thuis in Brabant. Het vestingpandje waarin ik woon, biedt de mogelijkheid om mijn liefde voor de geschenken van de natuur, edelstenen, zichtbaar en verkrijgbaar te maken voor een breed publiek.  Best bijzonder om na een lange tijd stappen te zetten en allerlei obstakels te nemen en je dan ineens in balans te voelen. ‘If you can dream it, you can do it!’, dat is een feit en heb ik mezelf meerdere malen bewezen.

In deze wat langere blog wil ik u graag inspireren vanuit mijn eigen leermomenten om ook liefdevolle stappen te zetten teneinde balans in uzelf te vinden en een omgeving in schoonheid en harmonie te realiseren.

Rozenkwarts, steen van Liefde.
Roos, bloem van de Liefde, bloem van het hart. Rozenkwarts is daarmee de steen die Liefde symboliseert. Als je het woord Liefde echt begrijpt, er eens vanuit stilte over nadenkt en het laat resoneren in je hart, geeft dat een diepe ontroering voor al wat is. Liefde is. Er zijn miljoenen teksten over geschreven, duizenden liederen over gezongen en gedichten voorgedragen maar echte liefde behoeft geen uitleg. Er zijn eigenlijk geen woorden voor als je het begrip Liefde echt tot in de kern begrijpt en voelt. Liefde is.

Liefde maakt dat je stappen zet. Liefde voor jezelf betekent dat je eerst naar binnen kijkt waar jouw eigen behoefte, lees groei, zit en dan acties onderneemt om je talenten in te zetten en zo jezelf te ontwikkelen. Daarmee ben je als vanzelf waardevol, voor een ander. Of dat nu een partner, dierbare vriend, collega, huisdier, organisatie of de natuur is, je krijgt altijd het drievoudige terug voor de liefde en aandacht die je aan iets schenkt. Ook als het negatieve aandacht is, of uit angst gedreven aandacht.

Wij worden wakker!
Steeds meer mensen openen hun innerlijk oog en delen een holistische kijk op het leven. Dit zijn de Lichtwerkers en Change makers van deze tijd, die vanuit een positieve houding kleine en grote stappen zetten om mensen zich bewust te maken van het enorme potentieel dat in hun zit. Liefde is het sleutelwoord. Liefde voor al wat is. Liefde is. Veel mensen zetten zich op dit moment in om een meer bewuster bestaan op te bouwen met aandacht voor onze planeet, het water, en voor elkaar.

Energie als krachtig instrument
Energie is voor mij de zichtbare en onzichtbare schakel in het manifesteren van dromen. Liefdevolle energie verbindt zich met liefdevolle gebeurtenissen. En andersom zul je met energie gebaseerd op negatieve emoties, ook meer negatieve zaken aantrekken. Zo kunnen negatief geladen mensen de sfeer in een ruimte beïnvloeden. En daardoor onbewust andere mensen die de ruimte betreden hier mee verbinden. Andersom geldt exact hetzelfde; een positief ingesteld persoon zal dit uitstralen naar zijn omgeving. Deze persoon draagt een hogere energievibratie in zich en kan lagere energietrillingen laten mee resoneren op deze hogere vibraties. Wat een positieve invloed heeft op de omgeving. Edelstenen in een woon- of werkomgeving helpen om een harmonieuze energie te verspreiden.

Liefde, de hoogste energievibratie, overwint altijd.
Met deze visie en kennis heb ik Signed by Nature opgericht. Want de transformatie naar een leven in balans en harmonie op deze prachtige planeet Urantia is de diepe wens van 99% van de wereldbevolking! De innerlijke stem roept maar we weten niet altijd meer hoe we deze balans in onszelf en in onze omgeving kunnen creëren. Wij zijn in beweging en op weg naar de mens en natuur in harmonie en een wereld(economie) in balans, gebaseerd op Liefde. Hiervoor hebben we elkaar nodig. We kunnen elkaar inspireren, enthousiasmeren en motiveren om het beste uit onszelf te halen en in te zetten voor een groter geheel. Nu ik deze balans in mijzelf heb gevonden stroomt het weer en kan ik volop delen en verbinden vanuit mijn eigen innerlijke kracht en leef ik oprecht een droom die is ontsprongen vanuit mijn Hart.

Dat wens ik iedereen toe en dus inspireer ik u graag. Door de verhalen van edelstenen te delen, prachtige kristallen aan te bieden in mijn winkel, middels deze blogs, door het organiseren van inspirerende evenementen, door mijn liefde met dierbaren te delen, gewoon door te zijn. Liefde is.

Glimlach & Geniet,
Ellen

Social Media

Deel ons op social media

Recente blogs

STONES & STORIES

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Down to Earth

Down to Earth

Nu velen van ons in persoonlijk bewustzijn ontwaken en het Licht in zichzelf laten schijnen, is de wens om de ontdekkingsreis aan te gaan naar hogere frequenties en andere dimensies gegroeid. En het is een prachtig pad, eerlijk is eerlijk. Laten we in dit avontuur...

Lees meer
Scherp als een Tijger(oog)

Scherp als een Tijger(oog)

De zon schijnt! De vogels zingen een vrolijk ochtendlied en vandaag een echte vrije dag! Lekker een vroege ochtend naar mijn paard. Er is nog niemand wakker dan mijn paard, hond en ik. Ik trek mijn stoute schoenen aan en we gaan gewoon heerlijk spelen in de rijbak. Ik...

Lees meer
Goddelijke verbondenheid

Goddelijke verbondenheid

Nu ik al een tijdje bezig ben om onze prachtige collectie edelstenen sieraden uit te breiden, werd ik onverwacht verblijd met het verzoek van een man om een sieraad op maat te maken bij zijn persoonlijkheid. Hij heeft niet zoveel met armbanden maar een passende...

Lees meer

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!