Blog: De natuur spiegelt

15/07/2020

Blog

De natuur spiegelt

Zo enorm lang heb ik mij verzet tegen de edelsteen Agaat. Ik vond het een te simpele steen, te eenvoudig, te makkelijk verkrijgbaar en had er totaal geen interesse in. Achteraf een pittige metafoor die zich pas de afgelopen tijd aan het ontvouwen is. Totdat ik een tijdje geleden deze schitterende Agaat schijf zag… Ik kan mijn ogen er maar niet vanaf houden en telkens als ik er een blik op werp, neemt zij me mee naar de tijd van Indianen en natuurgebruiken waar ik zo van houd. Ik zie oeroude wateren, zandgronden, klei en hoor de klanken van de natuur. Het pallet van kleuren is zo aards en zo intens, het lijkt wel een heel wijs oog wat me zo meeneemt de diepte in. ‘Vind je plek,’ hoort mijn hart en het kristallen oog spiegelt mijzelf. Het omringt mij met een veilig en geborgen gevoel alsof ik door de steen heen kijk en de wereld waarnaar ik verlang al ken. Ja ik ben. Het oog spiegelt mijn kern, mijn bron, mijn brandpunt van zijn. Daar vind ik rust, daar vind ik kracht.

De Agaat vertelt welke opdracht je in je leven draagt. In geborgenheid helpt hij je geduldig te transformeren zodat jouw hart tot volle bloei kan komen. Volharding en geduld vormen haar ringen zoals de jaarringen zich in cirkels vormen om een boom. Steeds wijder zoals jouw grenzen zich ook door de tijd verleggen. Elk met eigen kennis en eigen wijsheid in haar als zacht golvend onderdeel van dit leven hier op aarde. Zo geduldig als de Agaat is om mij haar werkelijke schoonheid te laten doorvoelen, mijn ego als een dor blad te laten vallen zodat ik me om mijn eigen gedachten richting de steensoort geneer, zo is dit precies het juiste moment om deze ervaring op te doen. Ik verzet mij niet meer en ontdek haar eeuwige schoonheid in eenvoud maar o zo rijk. Heel de schepping zit in haar; ik houd voor eeuwig van haar.

Mijn opdracht zit in het ontwaken van bewustzijn, in jou als persoon en ook binnen organisaties. Ik heb talenten om te inspireren, transformeren en te verbinden. Mijn functietitel is Verandermanager maar in deze tijd zou het ook Lichtwerker mogen heten. Maar ja, dat is nog niet echt een zakelijke term en ook wel een tikje té. De transitie naar een nieuw tijdperk van Bewustzijn & Beleving is ingezet en dit heeft invloed op ons allen. De titel van mijn functie maakt niet meer uit, de intentie en kracht waarmee ik werk is gewoon Ellen. Net zoals de Agaat gewoon Agaat is en van nature zijn werk door de tijd heen doet.

Kan ik u of uw team inspireren om in flow voorwaarts te bewegen? Neem dan contact met mij voor een persoonlijke kennismaking.

Social Media

Deel ons op social media

Recente blogs

STONES & STORIES

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Down to Earth

Down to Earth

Nu velen van ons in persoonlijk bewustzijn ontwaken en het Licht in zichzelf laten schijnen, is de wens om de ontdekkingsreis aan te gaan naar hogere frequenties en andere dimensies gegroeid. En het is een prachtig pad, eerlijk is eerlijk. Laten we in dit avontuur...

Lees meer
Scherp als een Tijger(oog)

Scherp als een Tijger(oog)

De zon schijnt! De vogels zingen een vrolijk ochtendlied en vandaag een echte vrije dag! Lekker een vroege ochtend naar mijn paard. Er is nog niemand wakker dan mijn paard, hond en ik. Ik trek mijn stoute schoenen aan en we gaan gewoon heerlijk spelen in de rijbak. Ik...

Lees meer
Goddelijke verbondenheid

Goddelijke verbondenheid

Nu ik al een tijdje bezig ben om onze prachtige collectie edelstenen sieraden uit te breiden, werd ik onverwacht verblijd met het verzoek van een man om een sieraad op maat te maken bij zijn persoonlijkheid. Hij heeft niet zoveel met armbanden maar een passende...

Lees meer

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!