Blog: Droombuideltjes

15/07/2020

Blog

Droombuideltjes

Maandagochtend, veelal een kantoorochtend met koffie en een paar meetings op de agenda. Voor mij vandaag een lange ochtendwandeling met mijn hond Kahlua en een grote glimlach op mijn gezicht! We hebben een nieuw product ontwikkeld een tijdje geleden en gisteravond kreeg ik zo’n leuk bericht, het doet zijn werk! Veel mensen kampen met een onrustige nachtrust en ik krijg vaak de vraag of er een steen is die kan helpen om beter door te slapen. Natuurlijk is het belangrijk om altijd te kijken naar de bron die ervoor zorgt dat je ’s nachts wakker ligt, maar onze stenen bondgenoten kunnen wel helpen om de energie in jouw omgeving te harmoniseren. Speciaal hiervoor heb ik een combinatie van stenen en kruiden samengevoegd en zijn de ‘Droombuideltjes’ ontstaan.

Deze elegante zacht zijden buideltjes bevatten een exact uitgemeten selectie van edelstenen, kruiden en bloemen die ervoor zorgen dat jouw energie frequentie van de dag vloeiend overgaat in een lagere frequentie die hoort bij de nacht. Hierdoor val je in een zachte slaap. De combinatie van stenen zorgt er tevens voor dat je de indrukken van de dag verwerkt en kunt doorslapen.

Ik schonk zelf een tijdje geleden een slaapbuideltje aan een vriendin die wegens emotionele spanningen slecht kon in- en doorslapen. Ze belde me een week later wat er in dat wonderbuideltje zat en zei: ‘Of het nu psychisch is of niet, ik slaap als een roos en word heerlijk ontspannen wakker.’ Zo’n bericht schenkt mij een glimlach!

Zelf doe ik in de ochtend yoga oefeningen en zet het geurende buideltje naast mij neer. Het draagt er aan bij om de diepe ontspanning van de oefeningen te ervaren. De Droombuideltjes zijn er in een aantal natuurlijke kleuren van mooi linnen en in nachtblauw satijn. Een lief cadeau voor een dierbare vriend of vriendin die je een goede nachtrust wenst, of troost in spannende tijden, of ontspanning tijdens meditatie.

Wil je meer weten over de stenen en kruiden combinatie in de Droombuideltjes? Kijk dan even in ons Kristallen alfabet. Wil je het als relatiegeschenk cadeau doen of gebruiken in jouw yoga studio of coaching praktijk? Dan maak ik ze graag speciaal voor jou op maat in een kleur en van een stof die bij jouw missie en waarden past. Neem hiervoor contact met mij op.

Social Media

Deel ons op social media

Recente blogs

STONES & STORIES

‘Telkens als ik naar een kristal kijk, zie ik haar ongekende schoonheid. Het ontroert mij. As ik haar boodschap mag delen, geeft dat een glimlach.’

Down to Earth

Down to Earth

Nu velen van ons in persoonlijk bewustzijn ontwaken en het Licht in zichzelf laten schijnen, is de wens om de ontdekkingsreis aan te gaan naar hogere frequenties en andere dimensies gegroeid. En het is een prachtig pad, eerlijk is eerlijk. Laten we in dit avontuur...

Lees meer
Scherp als een Tijger(oog)

Scherp als een Tijger(oog)

De zon schijnt! De vogels zingen een vrolijk ochtendlied en vandaag een echte vrije dag! Lekker een vroege ochtend naar mijn paard. Er is nog niemand wakker dan mijn paard, hond en ik. Ik trek mijn stoute schoenen aan en we gaan gewoon heerlijk spelen in de rijbak. Ik...

Lees meer
Goddelijke verbondenheid

Goddelijke verbondenheid

Nu ik al een tijdje bezig ben om onze prachtige collectie edelstenen sieraden uit te breiden, werd ik onverwacht verblijd met het verzoek van een man om een sieraad op maat te maken bij zijn persoonlijkheid. Hij heeft niet zoveel met armbanden maar een passende...

Lees meer

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!