Engelensteen

Celestien

Engelensteen

Celestien heeft iets ‘Celestijns’ oftewel Hemels. Ze stralen een milde, constante vreugdevolle energie uit waardoor u zich bewust wordt van het creërende avontuur waarin de hele Schepping plaats vindt, los van uiterlijke omstandigheden. Celestien is er in vele kleurvariëteiten. Deze grijsblauwe Celestien komt van Madagaskar.

Celestien is zowel zacht als sterk en activeert het intuïtieve. En stellen het derde oog open voor de vele rijken van hogere dimensies. Hierdoor wordt het ook wel Engelen steen genoemd. Het bevordert om zaken goed onder woorden te brengen. Communicatie verloopt milder. Celestien in uw werkomgeving stimuleert het denkvermogen, van abstract brainstormen tot het intuïtieve uitten van gedachten en ideeën. Het zuivert de omgeving en is een bron van zachte, positieve energie. De vibraties stralen naar alle richtingen uit waardoor het een prettig kristal is om je heen te hebben. Een Celestien die je bij je draagt brengt ook kalmte en hoop. Het is een kalmerend vibrationeel tegengif tegen stress en spanning.

Citrien

Laat het licht in jou schijnen

Citrien is een zonnige, verwarmende steen die jou van binnenuit laat stralen. Zijn zachte licht schenkt creativiteit, zelfvertrouwen en stimuleert zelfverwezenlijking. De steen richt zich op het aantrekken van positieve gebeurtenissen en trekt geluk, voorspoed, succes en overvloed in welzijn aan. De drager wordt gestimuleerd dit met anderen te delen en hierdoor is het ook een fijne steen om het harmonieus werken in groepsverband te versterken.

Citrien is een sterke reiniger en hersteller. Deze steen die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig voor mens en milieu. Het absorbeert, transformeert en aardt negatieve energie en voorziet het aura of de ruimte waarin hij geplaatst is van een schone, zuivere lucht. De vrolijke steen richt zich op het inademen van pure levensvreugde die je samen met je dierbaren mag omzetten in voorwaartse creatieve realisaties. Een gezellige bondgenoot!

Laat het licht in jou schijnen

Wij inspireren ondernemers, Lichtwerkers en change makers die een voorwaartse stap willen zetten naar een leefklimaat in balans.

Hiervoor bewegen wij mee op het ritme van de natuur en gebruiken wij elementen uit de natuur in al onze activiteiten.

Edelstenen zijn prachtige, tijdloze en duurzame geschenken uit de natuur om uw missie, visie of een persoonlijke boodschap over te dragen.

Signed by Nature wenst schoonheid en harmonie in ieder mens en elke leefomgeving.

Contactgegevens


Postadres & Bezoekadres Boutique store

Signed by Nature

Demer 42

5256 EJ Heusden, Noord-Brabant


KvK 08149646

BTW-ID: NL 001665437B65


Privacybeleid & Voorwaarden

Openingstijden


Wij zijn open op afspraak.

Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Leuk dat je ons volgt!